donderdag 24 maart 2022

Doe mee aan de Nationale Zaaicoalitie

Doe mee aan de Nationale Zaaicoalitie
Vorig jaar ondersteunden zestig bedrijven een campagne van The Pollinators om tienduizenden Nederlanders bloemen te laten zaaien voor bijen. Pollinators-oprichter Tom van de Beek vertelt over die Nationale Zaaicoalitie, waarvoor hij dit jaar honderd bedrijven wil werven.
Lees verder

De buitenlandse post: Verenigde Arabische Emiraten
Ambassades zijn de steun en toeverlaat van Nederlandse ondernemers in het buitenland. In deze serie portretteren we er enkele. Douwe Buzeman, hoofd van de economische afdeling van de Nederlandse ambassade in Abu Dhabi in de Verenigde Arabische Emiraten (VAE), bereidt zich voor op de handelsmissie later deze maand.
Lees verder

Good Busy: meer impact van medewerkersvrijwilligerswerk
De Vereniging Nederlandse Organisaties Vrijwilligerswerk (NOV) richtte in 2021 de community Good Busy op, met medewerking van onder meer MKB-Nederland en VNO-NCW. Good Busy helpt bedrijven op weg met medewerkersvrijwilligerswerk. Projectleider Esther Hofstede vertelt.
Lees verder

Branchevereniging aan het woord: Family Entertainment Centers
Branchevereniging aan het woord: Family Entertainment Centers (FEC) Nederland vertegenwoordigt de aanbieders van behendigheidsautomaten en kermisautomaten in Nederland. Directeur Sanne Muijser over de vereniging en haar werk.
Lees verder