donderdag 31 maart 2022

"DHI was de katalysator die we nodig hadden bij onze marktintroductie"

"DHI was de katalysator die we nodig hadden bij onze marktintroductie"

Nadat zorgondernemer CLB voet aan de grond kreeg in het Verenigd Koninkrijk, richtte het bedrijf zijn blik op de Duitse zorgsector. "De subsidieregeling voor demonstratieprojecten, haalbaarheidsstudies en investeringsvoorbereidingsprojecten (DHI) was de katalysator die we nodig hadden bij onze marktintroductie in Duitsland."

Lees verder

Factfindingmissie zonne-energie in de Golfregio

Bent u actief in de zonne-energiesector? En bent u benieuwd naar uw kansen in de Golfregio? Ga dan van 5 tot en met 9 juni 2022 mee op factfindingmissie naar de VAE en Saoedi-Arabië.

Lees verder

Nieuwe benoemingen wereldwijd Landbouw Attaché Netwerk

Kortgeleden zijn er nieuwe landbouwraden en landbouwattachés benoemd in een aantal landen.

Lees verder

Evenement 'Maak 100 steden klimaatneutraal'

Wilt u Europese steden helpen klimaatneutraal te worden? Bent u op zoek naar zakelijke kansen in de Europese Unie (EU)? Ga dan mee met het evenement 'Maak 100 steden klimaatneutraal' in Brussel op 25 en 26 april aanstaande.

Steden in Nederland en in de rest van Europa herbergen 75% van de Europese bevolking en zullen daarom een essentiële rol vervullen bij de overgang naar klimaatneutraliteit. Om alle opgaven en doelen te bereiken, moet substantieel, in verbinding en versneld worden vernieuwd.

Lees verder

Support International Business: om succesvol zaken te doen over de grens
Drie vrouwen in gesprek met elkaar op een beurs

Met de subsidie Support International Business (SIB) helpt RVO u om uw internationale ambities waar te maken. Vanaf 1 april kunt u deze subsidie aanvragen.

Lees verder