Doorgaan naar hoofdcontent

Damstra legt zonnepanelen op Talma Hûs Feanwâlden

de Duurzame Wereld
Damstra legt zonnepanelen op Talma Hûs Feanwâlden
Damstra legt zonnepanelen op Talma Hûs Feanwâlden 13 miljard voor duurzame energie waaronder waterstof Kijk, dat is nog eens goed nieuws! Er is meer geld beschikbaar voor hernieuwbare energie. De Nederlandse overheid heeft het […] Het bericht 13 miljard voor duurzame energie waaronder waterstof verscheen eerst op
Lees verder

Netbeheerders: snel aanpassing verouderde subsidies en wetten nodig om stroomnet beter te benutten
Netbeheerders: snel aanpassing verouderde subsidies en wetten nodig om stroomnet beter te benutten Het kabinet en de toezichthouders moeten zo snel mogelijk verouderde subsidieregelingen en wet- en regelgeving aanpassen om het steeds vollere stroomnet efficiënter te kunnen benutten. Dat stelt Netbeheer Nederland.
Lees verder

Antwoorden op Kamervragen over uitzending Zembla 'Bedreigd Nederlands Koraal'
Antwoorden op Kamervragen over uitzending Zembla 'Bedreigd Nederlands Koraal' Minister Jetten (Klimaat en Energie) geeft antwoord op vragen over de uitzending van Zembla over het verdwijnen van het Nederlandse koraalrif in Bonaire. De Tweede Kamerleden Boucke, Wuite (D66), Van Raan en Wassenberg (PvdD) hebben de vragen gesteld.
Lees verder

Pleidooi voor nationale grondstoffenstrategie
Pleidooi voor nationale grondstoffenstrategie Op 15 maart debatteerde de Kamercommissie Infrastructuur & Waterstaat over de Europese Milieuraad. Kiki Hagen (D66) pleitte tijdens het debat […] The post Pleidooi voor nationale grondstoffenstrategie first appeared on Stichting Open. Zo krijg je nieuwe energie!
Lees verder

Statische elektriciteit haalt zand van PV in Sahara Vattenfall opent drie-in-één energiepark in Goeree-Overflakkee ...
Statische elektriciteit haalt zand van PV in Sahara Vattenfall opent drie-in-één energiepark in Goeree-Overflakkee Bouwbedrijf V... Bankjes en speeltoestellen gemaakt van afval in Rivierenland, Pleintje van Morgen De Avri schenkt elke gemeente in Rivierenland een duurzaam Pleintje van Morgen met straatmeubilair,
Lees verder

TotalEnergies neemt meer afstand van Rusland
TotalEnergies neemt meer afstand van Rusland TotalEnergies heeft nieuwe stappen aangekondigd vanwege de 'verscherping van het conflict' in Oekraïne. De Franse multinational spreekt dinsdag in een verklaring over een geleidelijke opschorting van haar activiteiten in Rusland. Zo stopt het bedrijf onder andere met het aankopen van...
Lees verder

CE Delft presenteert beleidsmaatregelen voor vol stroomnet: van nieuwe subsidie thuisbatterij tot producententarief
CE Delft presenteert beleidsmaatregelen voor vol stroomnet: van nieuwe subsidie thuisbatterij tot producententarief De komende jaren is er meer noodzaak voor netverzwaring dan netbeheerders kunnen realiseren. Om toch zo veel mogelijk duurzame-energieprojecten aan te sluiten, moet het kabinet 8 beleidsmaatregelen overwegen.
Lees verder

ALV 19 april 2022: Vertel ons wat u belangrijk vindt, stem en ontmoet andere leden van Alex Energie!
ALV 19 april 2022: Vertel ons wat u belangrijk vindt, stem en ontmoet andere leden van Alex Energie! TKI Wind op Zee Vlog Bucanneer Delft Actueel nieuws in jouw mailbox ontvangen? Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.
Lees verder

Oproep netbeheerders: snel aanpassing verouderde subsidies en wetten om elektriciteitsnet efficiënter te gebruiken
Oproep netbeheerders: snel aanpassing verouderde subsidies en wetten om elektriciteitsnet efficiënter te gebruiken Netbeheerders roepen de rijksoverheid en toezichthouders op om versneld nieuwe spelregels te introduceren om het elektriciteitsnet slimmer en dus efficiënter te gebruiken. Zo kunnen de netbeheerders… TKI Wind op
Lees verder

Réunion Ministérielle: Concertation Gouvernement-Industrie - Session de clôture
Réunion Ministérielle: Concertation Gouvernement-Industrie - Session de clôture Inzending herzien State Action Plan voor CO2-emissiereductie bij ICAO Actueel nieuws in jouw mailbox ontvangen? Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.
Lees verder

Hulp gevraagd voor bewonersavonden
Hulp gevraagd voor bewonersavonden Hartstikke Groen aflevering 5 met Dick van Vogelwijk Energiek Actueel nieuws in jouw mailbox ontvangen? Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.
Lees verder