dinsdag 15 maart 2022

Coronasteun voor meer startende ondernemers

Coronasteun voor meer startende ondernemers

Er komt coronasteun voor startende ondernemers die eerder nog niet in aanmerking kwamen voor de TVL. Het kabinet stelt voor hen 35 miljoen euro beschikbaar voor een startersregeling.

Lees verder

Kansenwebinar duurzame en circulaire bouw België

Bent u werkzaam in de bouw en werkt u met duurzame, circulaire en/of biobased toepassingen? Heeft uw bedrijf interesse in dit onderwerp en bent u benieuwd welke kansen er op dit gebied liggen in België? Meld u dan aan voor het kansenwebinar duurzame en circulaire bouw in België op 21 april 2022.

Lees verder

Online netwerkevent: kansen in de technologiesector in Tsjechië

Is uw bedrijf actief in de Tsjechische technologiesector? Neem dan op 31 maart deel aan het online netwerkevenement tussen technologieleveranciers, toeleveranciers, productiebedrijven en onderzoekers uit Tsjechië en Nederland. U ontmoet potentiële zakenpartners, en experts praten u bij over AI en digitalisering in de productiesector.

Lees verder

Coulanceregeling voor niet-verzekerde gedupeerden waterschade

Gedupeerden die niet verzekerd waren tijdens de wateroverlast in Limburg en Noord-Brabant in juli 2021 kunnen in aanmerking komen voor een zogeheten coulanceregeling.

Lees verder

Webinar Gecombineerde opgave 2022

Wilt u weten wat er dit jaar anders is in de Gecombineerde opgave? Of heeft u vragen? Laat u bijpraten. Wij nemen graag de opgave met u door en beantwoorden uw vragen. Zo begint u goed voorbereid aan de opgave. Meld u nu aan.

Lees verder