maandag 28 maart 2022

Clean Aviation Meets NL

Clean Aviation Meets NL

Op 23 maart publiceerde Clean Aviation Joint Undertaking haar 1e 'call for proposals'. Wilt u hulp om u te positioneren als onderdeel van Europees brede consortia? Meld u dan aan voor deze bijeenkomst en maak kennis en ga in gesprek met belangrijke toonaangevende leden van Clean Aviation.

De Clean Aviation Joint Undertaking is Europa's belangrijkste publiek-private initiatief om de luchtvaart om te vormen tot een duurzame en klimaatneutrale industrie.

Lees verder

Blog: Het nieuwe GLB hoort thuis op het boerenerf

Ik ben Carla Overgaauw, adviseur bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland. Begin 2023 is het zover. De start van het nieuwe Gemeenschappelijk landbouwbeleid (GLB).

Lees verder

Nog eens € 15 miljoen om gebouwen CO₂-vrij te maken

Er komt nog eens € 15 miljoen extra voor innovatieprojecten die helpen gebouwen CO2-vrij te maken.

Lees verder

100 kilogram afromingsvrije lease voor fosfaatrechten

Op 2 maart 2022 is er een wetswijziging voor de Meststoffenwet gepubliceerd. Hierin staat dat het voor melkveehouders mogelijk wordt om 100 kilogram fosfaatrechten afromingsvrij te leasen.

Lees verder

Free From Functional Food 2022 matchmaking event

Is uw bedrijf bezig met het verbeteren of innoveren van de voedselindustrie? En gaat u naar de internationale vakbeurs Free From Functional Food Expo 2022 op 7 en 8 juni in Barcelona? Meld u dan aan voor het matchmaking evenement van Enterprise Europe Network (EEN).

De onderwerpen van de beurs zijn:

Lees verder