dinsdag 22 maart 2022

Blog: Zakendoen met Rusland: hoe nu verder?

Blog: Zakendoen met Rusland: hoe nu verder?

De invasie van Rusland in Oekraïne is al een aantal weken aan de gang. De EU-sancties maken het zakendoen met Rusland een stuk moeilijker.

Lees verder

Duurzame Europese kansen in 3 topsectoren

Corona en de situatie in Oekraïne hebben onze blik op buitenlandse markten veranderd. Nabije Europese landen komen meer in trek om zaken te doen.

Lees verder

Houd rekening met grondwater bij uw internationale waterproject

Op 22 maart 2022 is het Wereldwaterdag. Dit jaar is er extra aandacht voor het belang van grondwater als waterbron. Inzicht in grondwater en goed beheer is belangrijk voor bedrijven en ngo's met internationale waterprojecten. Lees voor inspiratie de ervaringen van wateradviseurs. Gebruik ook de grondwatertool! Die helpt u om de juiste vragen te stellen over grondwater bij uw waterproject. 

Lees verder

Waardeketen waterstof en wind op zee in België

Bent u actief in de waterstofindustrie en/of waterstoftoepassingen? En bent u benieuwd welke kansen er op dit gebied liggen in België? Of heeft u met uw bedrijf interesse in dit onderwerp? Kom dan op 21 april naar Den Haag en volg het kansenseminar Waardeketen waterstof en wind op zee in België.

Lees verder

Agri-Food Innovatiemissie Washington State

Bent u actief op het gebied van precisielandbouw, robotisering en digitalisering in de fruitteeltsector? Heeft u interesse om samen met Amerikaanse partners aan innovatieve oplossingen voor de boomgaard van de toekomst te werken en deze te valideren? Ga dan mee met de innovatiemissie naar Washington State van 18 tot 20 mei.

Centraal bij deze agri-food innovatiemissie staat het verkennen van samenwerking met Amerikaanse partners in concrete R&D-projecten, met mogelijkheid tot gedeeltelijke projectfinanciering.

Lees verder