woensdag 16 maart 2022

Bio360 Expo

Bio360 Expo

Bent u actief in de bio-energie en in de bio-economie sectoren? Bent u geïnteresseerd in de biotransitie? Meld u aan voor de Bio360 Expo en ontmoet internationale experts, bedrijven en stakeholders.

Het doel van de beurs is bio-energie bevorderen. Of het nu gaat om biogas, biomassa of de energieterugwinning uit afval.

Tijdens Bio360 Expo staat het vraagstuk van de koolstof centraal: de gevolgen van het stijgende CO2-niveau in de atmosfeer en de opwarming van de aarde.

Lees verder

60 vragen per dag over sancties Rusland

RVO beantwoordt per dag zo'n 60 vragen van ondernemers over de EU-sancties tegen Rusland. Ons Ondernemersloket Sancties Rusland is opgeschaald om die vragen te beantwoorden.

Lees verder

Nederlandse deelname aan Floating Offshore Wind Turbines (FOWT) 2022

Bent u actief in de windenergie? En op zoek naar internationale samenwerkingspartners? Neem dan deel aan de Nederlandse pop-up stand tijdens Floating Offshore Wind Turbines (FOWT) 2022 in Montpellier, Frankrijk.

De FOWT is het grootste evenement op het gebied van drijvende offshore windenergie van de wereld. FOWT probeert de vooruitgang en ontwikkeling te bevorderen en het toepassen ervan te versnellen. Alle belangrijke spelers in de sector komen hier bij elkaar.

Lees verder

Vaststelling TVL Q3 2021 start later dan gepland

Ondernemers die TVL Q3 2021 hebben aangevraagd, ontvangen nog een vaststellingsverzoek. Zij moeten uiterlijk 1 augustus de vaststelling indienen.

Lees verder

Blog: Zakendoen met het VK: met een goede voorbereiding moet het lukken!

Brexit is voor veel ondernemers een eerste ervaring met douanezaken en zakendoen buiten de EU. Waar lopen ze nu zoal tegenaan?

Lees verder