Doorgaan naar hoofdcontent

Battle massagepistolen: Therabody Theragun Elite vs Tunturi Massage Gun Mini

EMERCE
Battle massagepistolen: Therabody Theragun Elite vs Tunturi Massage Gun Mini
Massagepistolen zijn geliefd bij sportmasseurs om na het sporten het melkzuur uit de spieren te verdrijven, bij fysiotherapeuten om de doorbloeding te stimuleren en percussietherapie bij pijn toe te passen. En: bij consumenten om het zelf op te lossen en voor het ontspannen van de spieren.
Lees verder

Amazon sleutelt aan retailformule, focus op fashion
Amazon blijft zoeken naar manieren om zich in de fysieke winkelstraten te manifesteren. Tientallen algemene winkels gingen dicht. Nieuwe kledingwinkels gaan open.
Lees verder

Picnic gaat van start in Middelburg
Picnic opent vandaag de deuren van zijn hub in Middelburg, de eerste stad in Zeeland waar het bedrijf de boodschappen voortaan gratis thuisbezorgt.
Lees verder

Reddit onderzoekt nieuwe videofuncties
Discussieforum Reddit onderzoekt de mogelijkheid om videofuncties te introduceren die doen denken aan die van TikTok.
Lees verder

Hoofd van Amazon Game Studio stapt op
Het hoofd van Amazon Game Studio Mike Frazzini heeft zijn vertrek aangekondigd. Frazzini wil meer tijd inruimen voor zijn gezin. 'Hoewel er nooit echt een perfect moment is om afstand te nemen van een geweldige rol, is dit een goed moment', schreef op Twitter.
Lees verder

Emerce Recruitment: het employer brand van T-Mobile
In 2019 startte T-Mobile met de reis om de Talent Acquisition tactiek aan te scherpen en het employer brand sterker te positioneren.
Lees verder

Aantal crypto-transacties in Afrika stijgt flink
In 2021 is het aantal crypto-transacties in Afrika gestegen met zeker 2670 procent. Dat blijkt uit een nieuw rapport van de handelsplatform KuCoin.
Lees verder

Chinese internetwaakhond wil 'chaos opruimen' in markt voor korte video's
De Chinese internetwaakhond is vastbesloten om dit jaar de 'chaos op te ruimen' in korte video's, livestreamingdiensten en app-algoritmen. Vorig jaar werden 1,34 miljard online accounts gesloten, 7200 influencers werden geblokkeerd en 2160 apps verwijderd.
Lees verder

Rik Ledder wordt voorzitter brancheplatform VIA
Rik Ledder (51) is tijdens de algemene ledenvergadering unaniem verkozen tot nieuwe voorzitter van brancheplatform VIA. Met ingang van 1 april 2022 volgt hij Marion Koopman op, die na een bestuurstermijn van 4,5 jaar afscheid neemt.
Lees verder