woensdag 9 maart 2022

Aanslag op capaciteit ontwikkelaars Europa door oorlog

EMERCE
Aanslag op capaciteit ontwikkelaars Europa door oorlog
De impact van de Russische oorlog op de digitale economie is nog niet te overzien. Die zal echter aanzienlijk zijn en een directe aanslag doen op de capaciteit van start-ups en corporates met digitale fundamenten.
Lees verder

Media.Monks houdt internationale creatieve wedstrijd
Media.Monks begint vandaag een interne, internationale competitie voor jonge creatieven in samenwerking met Cannes Lions en Netflix.
Lees verder

Apple HomePod eind maart in Benelux
Apple had gisteren ook nog goed nieuws voor de Benelux. Het bedrijf brengt de HomePod mini eind maart uit in Nederland en België voor 109 euro.
Lees verder

Bezorgplatform Packaly haalt 2,4 miljoen euro op
Bezorgplatform Packaly heeft bij Fairtree Ventures een nieuwe investering opgehaald van 2,4 miljoen euro.
Lees verder

DHL sluit recordjaar af
Deutsche Post DHL Group, 's werelds grootste logistieke groep, heeft 2021 afgesloten met recordresultaten. De omzet van de groep steeg met 22,5 procent op jaarbasis tot 81,7 miljard euro.
Lees verder

Digitaliseringsstrategie: meer regie en publieke waarden centraal
Bij digitale ontwikkelingen moeten publieke waarden en het perspectief van gebruikers centraal staan en de overheid zal normerend optreden om de publieke waarden te bewaken. Dat schrijft staatssecretaris Alexandra Van Huffelen (Digitalisering) in een brief aan de Tweede Kamer over de digitaliseringsstrategie, die samen met de ministers Micky Adriaansens (Economische Zaken en Klimaat), Dilan Yeşilgöz-Zegerius (Justitie en Veiligheid) en Franc Weerwind (Rechtsbescherming) is opgesteld.
Lees verder

Brabantse server door politie neergehaald
Het Cybercrimeteam van Oost-Brabant heeft er voor gezorgd dat er een server, bedoeld voor criminele activiteiten, uit de lucht is gehaald. Daarmee is voorkomen dat er mensen slachtoffer werden van bijvoorbeeld hackers, computervredebreuk of oplichting, zo zegt de politie.
Lees verder

Picnic gaat vandaag van start in Assen
Picnic opent vandaag de deuren van zijn hub in Assen, de eerste stad in Drenthe waar het bedrijf de boodschappen voortaan gratis thuisbezorgt.
Lees verder

Millennials kijken vaker streams dan tv
Nederlanders tot 35 jaar kijken vaker naar streamingdiensten dan televisie, blijkt uit het nieuwe onderzoek NMO Mediatrends.
Lees verder