donderdag 10 maart 2022

8 punten waar de bank bij een kredietaanvraag op let

De Zaak
8 punten waar de bank bij een kredietaanvraag op let

Waar let een bank op als je een krediet aanvraagt? Welke informatie moet je
kunnen overhandigen? Hieronder 8 punten waar de bank bij een kredietaanvraag op let.

The post 8 punten waar de bank bij een kredietaanvraag op let appeared first on De Zaak.

Lees verder

DGA's van innovatieve start-ups mogen lager loon ontvangen

Ben jij net een start-up gestart en ziet jouw ondernemen er nog een beetje uit als Bambi op glad ijs? Dan biedt een wetswijziging je wellicht uitkomst. Directeur-grootaandeelhouders van innovatieve start-ups mogen namelijk tot 1 januari 2023 het wettelijke toegestane minimumloon krijgen in plaats van een marktconform salaris. Hoe zit dat?

The post DGA's van innovatieve start-ups mogen lager loon ontvangen appeared first on De Zaak.

Lees verder

Zo gewoon en toch zo bijzonder

Fiat Professional bestaat 40 jaar, maar om voor de hand liggen de redenen hielden zelfs de Italianen daar geen knalfeest bij. Terwijl doorgaans toch elk excuus goed is om spumante en vino rosso open te trekken en de dis vol te laden. Onze testrijder Rob van Ginneken moest het doen met een testrit in eigen land en een versgebakken visje in IJmuiden. Niet helemaal hetzelfde, maar ook niks mis mee.

The post Zo gewoon en toch zo bijzonder appeared first on De Zaak.

Lees verder

5 onmisbare accessoires voor jouw zakelijke telefoon

De economie draait 24 uur per dag en 7 dagen per week door. Het is dus van groot belang om altijd goed bereikbaar te zijn. Dat gaat gelukkig prima met de juiste zakelijke telefoon. En daar mogen de volgende 5 accessoires niet bij ontbreken!

The post 5 onmisbare accessoires voor jouw zakelijke telefoon appeared first on De Zaak.

Lees verder

Vergroting van jouw winst als ondernemer door een eigen website

Wil jij als ondernemer ervoor zorgen dat jouw winst groter wordt? Naast de mogelijkheid om te kiezen voor de beste producten en deze vervolgens op een goede manier aan te bieden moet je ook op andere manieren innovatief zijn. Het is belangrijk om als ondernemer met de tijd mee te gaan en naast een vaste locatie andere manieren te vinden om jouw producten te verkopen. Dit kan door te kiezen voor een website laten maken. Hierdoor heb je een eigen website die je kan gebruiken om producten op een mooie manier te presenteren. Dit kan de winst die jij met jouw onderneming maakt vergroten.

The post Vergroting van jouw winst als ondernemer door een eigen website appeared first on De Zaak.

Lees verder

Hoe werkt een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV)?

Als ondernemer ben je verantwoordelijk voor je eigen financiƫle vangnet bij uitval door ziekte of een ongeval. Met een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) verzeker je jezelf van inkomsten wanneer je arbeidsongeschikt raakt. Dit biedt je financiƫle zekerheid waardoor jij je rekeningen kunt blijven betalen en kunt blijven ondernemen. Maar waar moet je aan denken bij het afsluiten van een AOV en hoe gaat het in zijn werk?

The post Hoe werkt een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV)? appeared first on De Zaak.

Lees verder