maandag 7 maart 2022

11 inspirerende en innovatieve vrouwelijke ondernemers

11 inspirerende en innovatieve vrouwelijke ondernemers

Laat u inspireren door 11 innovatieve vrouwelijke ondernemers en lees hoe RVO hen heeft geholpen.

Lees verder

Maritieme handelsmissie naar Mexico en Costa Rica

Bent u actief op het gebied van havenontwikkeling en –digitalisering, veiligheid, energie of duurzaamheid? En bent u op zoek naar zakenpartners in Mexico of Costa Rica? Ga dan van 15 tot en met 20 mei mee op handelsmissie naar Mexico en Costa Rica.

Lees verder

Workshop ERC Starting of Consolidator grant (24 mei)

Bent u van plan om een aanvraag te schrijven voor een ERC Starting of Consolidator grant? Wilt u graag meer inzicht in de succesfactoren voor een afweging van uw kansen? En bent u op zoek naar tips voor het schrijven van een kansrijk voorstel? Meld u dan aan voor deze workshop.

Meer informatie en aanmelden

De voertaal van deze training is Engels. Daarom vindt u de volledige beschrijving en het aanmeldformulier van deze training op onze Engelse website.

Lees verder

Masterclass rekentool Uniforme Maatlat Gebouwde Omgeving

Bent u een consultant die rekent met gebouwen? Of een energie-expert van grotere gemeenten of corporaties? Volg dan de Masterclass over de rekentool Uniforme Maatlat Gebouwde Omgeving (UMGO). U maakt kennis met de nieuwste versie van deze rekentool. 

Tijdens de Masterclass oefent u met de rekentool, zodat u het vervolgens vlot kunt toepassen in uw eigen werk.

Lees verder

Doorgeven vaststelling TVL Q2 kan nog vandaag en morgen

Na afloop van een subsidieperiode vragen we ondernemers naar hun werkelijke omzet. Dit noemen we de vaststelling. De deadline voor de vaststelling van TVL Q2 2021 is dinsdag 8 maart 2022, 23:59 uur.

Lees verder