vrijdag 25 februari 2022

Zes digitale bureaus gaan op in Endeavour

EMERCE
Zes digitale bureaus gaan op in Endeavour
De vijf bureaus behoorden al wel tot dezelfde groep, maar nu nemen ze ook de naam van Endeavouyr aan. Het digital agency is gebouwd op vier pijlers Content, Platforms, Growth en In-housing.
Lees verder

Flink naar rechter na actie Gouda tegen flitsbezorging
Flitsbezorger Flink stapte donderdag naar de rechter, om aan de Nieuwehaven 197 in Gouda met een bezorgdienst te kunnen beginnen. De gemeente liet een dezer dagen weten dat flitsbezorgers niet meer welkom zijn.
Lees verder

ACM doet nader onderzoek omdat Ziggo niet overal vrije modemkeuze biedt
De Autoriteit Consument & Markt (ACM) gaat nader onderzoeken waarom niet alle klanten van Ziggo hun eigen eindapparaat kunnen aansluiten en bekijkt of handhavend optreden noodzakelijk en effectief is.
Lees verder

'Apple stelt vouwbare iPhone uit'
Apple zou zijn plannen voor een vouwbare iPhone hebben opgeschort, zo melden bronnen aan analist Ross Young. Die smartphone komt er niet eerder dan in 2025. Apple overweegt daarnaast ook vouwbare notebooks te introduceren.
Lees verder

MessageBird met sancties tegen Rusland
MessageBird gaat in vredig verzet tegen de invasie van Oekraïne en blokkeert alle Russische toegang tot zijn API's. Bedrijven, overheden en andere instanties gaan op zwart richting hun klanten.
Lees verder

HBO Max stunt met prijzen bij Nederlandse introductie
HBO Max, de premium streamingdienst van WarnerMedia, met content van Warner Bros., HBO, DC, Cartoon Network en Max Originals, lanceert op 8 maart in Nederland. Om klanten al dan niet weg te lokken van onder meer Disney en Netflix, krijgen klanten 50 procent korting voor altijd op hun maandabonnement zolang zij deze behouden.
Lees verder

Gids bvA en VIA biedt hulp bij waarborgen consumentenprivacy
Branche-organisaties bvA en VIA hebben een praktische gids gelanceerd die online marketeers helpt om te zorgen voor een goede bescherming van de consumentenprivacy.
Lees verder

Rusland komt met cryptowetgeving
Het Russische Ministerie van Financi├źn heeft maandag het wetsontwerp voor cryptocurrency-regelgeving ingediend.
Lees verder

Test met gezichtsherkenning en gezichtsmasker in Japan
Tien restaurants en winkels in de Japanse stad Niigata testen sinds kort een biometrische betalingdienst waarbij klanten ook met masker op worden herkend.
Lees verder