vrijdag 4 februari 2022

Webinar offshore windenergie in Polen

Webinar offshore windenergie in Polen

Bent u actief op het gebied van offshore windenergie en wilt u inspelen op de kansen in Polen? Meld u dan aan voor het 'webinar offshore windenergie in Polen' op 9 februari van 10:00 tot 11:30 uur.

Offshore windenergie in Polen

De Poolse offshore windenergiemarkt verandert snel. Dit biedt kansen aan Nederlandse bedrijven die actief zijn in de offshore windenergiesector. Om deze kansen met succes te benutten, wordt de haalbaarheid onderzocht van een publiek-privaat partnerschap voor de offshore windenergie in Polen.

Lees verder

GLB-pagina's 2022 staan voor u klaar

Gaat u dit jaar subsidies aanvragen uit het Gemeenschappelijk landbouwbeleid (GLB)? De pagina's over het subsidiejaar 2022 staan voor u klaar. Zo kunt u zich alvast voorbereiden op uw aanvraag.

Lees verder

SCE 2022: duurzame energie voor meer dan 44.000 huishoudens

Op 1 maart 2022 opent de tweede ronde van de Subsidieregeling Coƶperatieve Energieopwekking (SCE).

Lees verder

Impact maken met User Experience

Op grote schaal impact maken. Dat doet User Experience (UX) en User Interface (UI) designer Eva Moorman. Samen met haar team is zij verantwoordelijk voor de gebruiksvriendelijkheid van de processen, website en aanvraagportalen van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO). "Een verbeterslag in de customer journey kan bij RVO effect hebben op meer dan 100.000 ondernemers. Zo'n enorme impact heb ik niet eerder bij een organisatie kunnen maken."

Lees verder

Energielabel C kantoren - stand per 1 januari 2022

Per 1 januari 2023 geldt voor kantoren de energielabel-C-verplichting. Voor kantoren moet dan minimaal energielabel C zijn geregistreerd.

Lees verder