donderdag 10 februari 2022

Webinar nieuw GLB: Alles over ANLb

Webinar nieuw GLB: Alles over ANLb

In 2023 is het zover. De start van het nieuwe Gemeenschappelijk landbouwbeleid. Het doel van dit nieuwe beleid? Samen met u de landbouw verduurzamen door toekomstbestendig boeren sterker te belonen. Dat is de toekomst. En dat brengt verandering met zich mee.

Tijdens het webinar op 15 maart 2022 nemen we u mee in die veranderingen. Want kunt u nog meedoen aan het ANLb als u ook meedoet met de nieuwe eco-regeling? Is het slim om mee te doen met de ANLb of eco-regeling? En wat zijn conditionaliteiten? Wat betekent dit voor u?

Lees verder

Verduurzaming voor VvE's – welke financiële ondersteuning is er?

Wilt u weten welke subsidies en regelingen wij aanbieden aan Verenigingen van Eigenaars (VvE's) voor het verduurzamen van hun gebouwen? Het webinar 'Verduurzaming voor VvE's – welke financiële ondersteuning is er?' geeft een overzicht van de beschikbare financiële regelingen en de daarbij horende eisen.

Lees verder

Horeca chatspreekuur over TVL

Speciaal voor horecaondernemers heeft RVO samen met KHN een chatspreekuur opgezet over de TVL. We starten op donderdag 10 februari!

Lees verder

Invoercertificaten knoflook 2022/2023 aanvragen

Nieuwsbericht 22.003 – Op 1 juni 2022 opent een nieuw contingentjaar voor de invoer van verse knoflook. Wilt u hiervoor invoercertificaten aanvragen?

Lees verder

"Met Lidl Zero zetten we een grote stap om klimaatneutraal te worden"

In Oosterwold, een duurzame wijk in Almere, staat nu de eerste CO2- en energieneutrale supermarkt in Nederland: Lidl Zero. Thijs Frijters is projectleider bouw bij Lidl en werkte mee aan dit staaltje duurzame en circulaire innovatie. "We hebben een hele grote stap gezet en een goed voorbeeld gecreëerd van wat er mogelijk is voor een commercieel bedrijf."

Lees verder