maandag 7 februari 2022

Webinar 'Hoe schrijf ik een succesvolle Eurostars-aanvraag?

Webinar 'Hoe schrijf ik een succesvolle Eurostars-aanvraag?

Bent u mkb'er in de high tech onderzoeks- en ontwikkelingssector en werkt u daarbij samen met partners in andere landen of wilt u dit in toekomst gaan doen? Bent u van plan een projectvoorstel voor Eurostars in te dienen? Meld u dan aan voor dit webinar en kom meer te weten over het schrijven van een succesvolle aanvraag.

Wij informeren u graag over hoe wij u kunnen helpen succesvol te zijn binnen Eurostars.

Lees verder

"Als creatieveling is het fijn dat je steun krijgt voor innovatie"

Natte vezelgewassen op veenweidegebieden zorgen voor minder CO2-uitstoot dan andere landbouwvormen. 'Maar wat kun je van die gewassen maken?', vroeg Iris Veentjer, oprichter en eigenaar van Studio i focus, zich af. Met hulp van de WBSO ontwikkelde ze een theedoek van rietsigaren. 

Lees verder

Inspirerende voorbeelden circulaire innovaties

Laat u inspireren door circulaire innovaties die met steun van RVO zijn ontwikkeld.

Lees verder

"Met de MijnRIBW-app geven we cliënten zelf de regie"

Met de zelf ontwikkelde MijnRIBW app van zorgverlener RIBW Overijssel kunnen cliënten zelf hun zorgaanbod inrichten. Met de app geven ze aan welke ondersteuning ze waar en wanneer willen. "We gaan van agendageleide zorg naar vraaggestuurde zorg." 

Mede dankzij de subsidie van de Stimuleringsregeling E-Health Thuis (SET), uitgevoerd door de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) en ZonMw, is RIBW Overijssel in staat deze grote verandering binnen de organisatie door te voeren. 

Lees verder

Op de hoogte blijven met webalerts

Ondernemers willen uiteraard op de hoogte blijven van ontwikkelingen, publicaties of evenementen. RVO biedt hiervoor nu een makkelijke mogelijkheid: webalerts.

Lees verder