vrijdag 18 februari 2022

UEFA tekent sponsordeal voor ‘cryptomunten’

EMERCE
UEFA tekent sponsordeal voor 'cryptomunten'
De Europese voetbalorganisatie UEFA gaat fan tokens, of: virtuele spaarmuntjes, uitgeven. Daar kunnen waarmee voetbalfans waarde toevoegen aan de muntjes van hun eígen club.
Lees verder

KPN maakt SuperWifi zichtbaar duurzamer
De alom bekende SuperWifi punten van KPN hebben voortaan een nieuwe kleur. De witte punten zijn zwart geworden. Ze worden gemaakt van gerecycled plastic en zijn door hun zwarte uitvoering milieuvriendelijker te produceren en beter te recyclen.
Lees verder

LeoVegas vraagt online vergunning aan in Nederland
LeoVegas zal binnenkort een vergunning aanvragen voor online kansspelen in Nederland. Dat maakte het Zweedse bedrijf bekend bij de presentatie van haar jaarcijfers, zo meldt Casinonieuws.
Lees verder

Twitter rolt vastgepinde DM's uit
Alle Twitter-gebruikers kunnen vanaf nu zes private DM-conversaties bovenaan hun inbox vastpinnen. De functie was voorheen alleen beschikbaar voor Twitter Blue-abonnees.
Lees verder

NPO: Wekelijks 2 miljoen downloads podcasts
In de maand januari werden er bij de Nederlandse Publieke Omroep meer dan twee miljoen podcastafleveringen gedownload.
Lees verder

Standaard Platform eerste keus voor ontwikkelen en hosten van BZK-diensten
Het ministerie van BZK heeft besloten om het Logius Standaard Platform voor te schrijven als verplichte keuze voor het ontwikkelen en hosten van ICT-systemen.
Lees verder

Koers Facebook gehalveerd sinds najaarspiek
De koers van het aandeel Facebook is met 46 procent gedaald sinds het absolute hoogtepunt. Het lijkt er niet op dat er spoedig herstel optreedt, aangezien een fundament van het verdienmodel wordt bedreigd.
Lees verder

Google lanceert Flex, Chrome OS voor pc en Mac
Google heeft Chrome OS Flex gelanceerd, een aangepaste versie van Chrome OS die je kunt laten werken op een Windows- of Mac-computer.
Lees verder

Thuisbezorgd houdt eigen bezorgers binnen
Thuisbezorgd houdt zijn koeriers in heel Nederland sinds 2 uur binnen vanwege de storm. Alleen in Maastricht en Heerlen wordt vandaag nog bezorgd.
Lees verder