vrijdag 11 februari 2022

Twitter: doelen 2023 nog ver weg

EMERCE
Twitter: doelen 2023 nog ver weg
Twitter wil komende twee jaar met vijftig procent aan gebruikers groeien. Dan moet de groei versnellen. De financiƫle doelen daarentegen liggen nu al binnen handbereik.
Lees verder

Ondernemingskamer: onderzoek naar beleid Funda
De Ondernemingskamer raadt een onderzoek aan naar de leiding en gang van zaken bij huizenportaal Funda. Dat moet de impasse tussen grootaandeelhouder NVM en aantal minderheidsaandeelhouders verhelpen.
Lees verder

Previewversie Android 13 vrijgegeven
Google heeft vandaag de eerste previewversie van Android 13 vrijgegeven voor ontwikkelaars. Hij draait vooralsnog alleen op Googles eigen Pixel smartphones.
Lees verder

Cryptowisselkantoor Binance pompt geld in Forbes
's Werelds grootste cryptowisselkantoor Binance investeert 200 miljoen dollar in het tijdschrift Forbes. Hierdoor wordt Binance een van de twee grootste eigenaren van de 104 jaar oude uitgever.
Lees verder

Expedia herstelt snel van omicron
Online reisbureau Expedia is snel hersteld van de opmars van omicronvariant. De omzet in het vierde kwartaal bedroeg 2,3 miljard dollar, een stijging van 148 procent op jaarbasis, maar nog wel een daling van 17 procent ten opzichte van 2019.
Lees verder

New Dutch Wave en CreativeNL pakken draad weer op tijdens SXSW
De handelsmissie van New Dutch Wave (NDW) en CreativeNL reist op 11 maart voor de vijfde keer met een delegatie Nederlandse organisaties af naar South by Southwest (SXSW) in Austin, Texas. Dat evenement kon twee jaar lang niets fysiek plaatsvinden. Vorig jaar was het festival, waar de wereldwijde interactieve, film- en muziekindustrie samenkomt, on demand.
Lees verder

Orange Belgium opent 5G voor al zijn postpaidklanten
Orange, de op een na grootste telecomaanbieder van Belgie, heeft in het afgelopen kwartaal netto 12.000 nieuwe kabelklanten verwelkomd. Het kwartaal werd gekenmerkt door agressieve campagnes en eindejaarsgeschenken van concurrenten.
Lees verder

Alibaba ontwikkelt virtuele influencer voor Olympische Winterspelen
Alibaba Cloud heeft een virtuele influencer ontwikkeld om de Olympische Winterspelen een gezicht te geven.
Lees verder

ABN: Inflatie en oplopende schulden belemmeren groei in retail
Hoewel de economie van het slot is gegaan en retailers zich richten op herstel, heeft de coronacrisis een aantal structurele problemen blootgelegd. ABN AMRO noemt vandaag in een sectorprognose de versnelde opkomst van online en een te grote afhankelijkheid van een beperkt aantal aanbieders in d
Lees verder