woensdag 23 februari 2022

Save the date: Latin America (LATAM) Business Dialogue

Save the date: Latin America (LATAM) Business Dialogue

Op 31 maart vindt de LATAM Business Dialogue plaats. Ga kosteloos mee op een virtuele reis langs zakelijke kansen in Latijns-Amerika en het Caraïbisch gebied.

Lees verder

B2B matchmaking tijdens de Food Technology 2022 vakbeurs

Van 13 tot en met 14 april 2022 vindt matchmaking plaats tijdens de Food Technology vakbeurs in Den Bosch voor ondernemers in de voedingsmiddelenbranche.

Lees verder

Nog 2 weken voor vaststelling TVL Q2 2021

Ondernemers die TVL Q2 2021 hebben aangevraagd, moeten uiterlijk 8 maart 2022 hun vaststellingsverzoek indienen. 

Lees verder

"Wij recyclen PU-isolatiemateriaal als enige op de wereld"

Lange tijd werd gedacht dat het recyclen van PU-isolatiemateriaal bijna onmogelijk was. Het Nederlandse bedrijf InSus bedacht een methode om dit materiaal toch te recyclen. Hierdoor komt het isolatiemateriaal niet meer op de afvalberg terecht. Het vormt zelfs een hoogwaardige grondstof voor nieuwe isolatiematerialen.

PU (polyurethaan) wordt veel gebruikt in de bouwwereld als geschuimd isolatiemateriaal. Door het recyclen (hergebruiken) kan tot wel 8% van de totale Nederlandse jaarlijkse CO2-uitstoot bespaard worden.

Lees verder

Save the date: grootste internationale vakbeurs elektrisch vervoer

In Oslo vindt van 11 tot en met 15 juni 2022 het Electric Vehicle Symposium plaats (EVS35). Dit is het grootste congres met vakbeurs ter wereld op gebied van elektrisch vervoer. Laat u informeren over de laatste technologische ontwikkelingen en raak ge├»nspireerd door de toekomstplannen voor Zero Emission Mobility. 

Lees verder