donderdag 24 februari 2022

Online presentatie marktrapport Canada, over voedselproductie, -verspilling en -afvalverwerking (inclusief verpakkingen)

Online presentatie marktrapport Canada, over voedselproductie, -verspilling en -afvalverwerking (inclusief verpakkingen)

Bent u actief op het gebied van voedselproductie, voedselverspilling en/of afvalverwerking? En wilt u zakendoen in Canada? Meld u aan voor het webinar op 9 maart. Wij presenteren u dan het marktrapport 'Food and food waste management in Canada'.

Het Nederlandse consulaat-generaal in Toronto heeft eind 2021 een studie laten uitvoeren naar het thema 'Food and food waste management in Canada'. Dit gebeurde in het kader van activiteiten op het gebied van circulaire economie. Deze studie heeft geleid tot een Engelstalig kansenrapport.

Lees verder

Netherlands Health Innovation Theatre op de Health Plus Care Show in Londen

Meld u aan voor het RVO-evenement op het gebied van Digital Health, MedTech of ouderenzorg in Londen, op 18 en 19 mei 2022.

Lees verder

Kansenwebinar over de EdTech sector in het Verenigd Koninkrijk

Bent u actief in EdTech en wilt u zakendoen in het Verenigd Koninkrijk? En wilt u meer kennis over zakendoen in het Verenigd Koninkrijk? Meld u dan aan voor het kansenwebinar over de EdTech sector in het Verenigd Koninkrijk op 9 maart 2022.

Lees verder

5e Patente Podcast: slimme uitvindingen uit Wageningen om COVID-19 op te sporen

COVID-19 kun je ook op andere manieren opsporen dan met de PCR- of zelftest.

Lees verder

Online roadshow Japan SIP Photonics & Quantum Technologies

Werkt u in de kwantum-, fotonica en/of nanotechnologie sector? En bent u geïnteresseerd in samenwerking met Japanse professionals op dit gebied? Zet dan deze online roadshow op 23 maart 2022 in uw agenda voor de introductie van het Japanse nationale programma 'SIP Photonics & Quantum Technologies'.

In dit industrieel-academische programma worden technologie├źn voor Cyber ​​Physical Systems (CPS) ontwikkeld voor:

Lees verder