woensdag 9 februari 2022

Nieuwe directie voor Hillenaar Outdoor

EMERCE
Nieuwe directie voor Hillenaar Outdoor
Buitenreclame exploitant Hillenaar Outdoor stelt een nieuwe directie voor. Naamgever Jeroen Hillenaar blijft betrokken, maar doet een stapje terug. De dagelijkse leiding wordt voortaan gevormd door Peter Heemskerk (CEO, op dit moment reeds COO) en Bas Nieuwenburg (CCO, op dit moment reeds media manager).
Lees verder

'Spotify wordt shirtsponsor FC Barcelona'
Spotify zou de nieuwe shirtsponsor worden van de mannen- en vrouwenteams van voetbalclub FC Barcelona.
Lees verder

'Tinder discrimineert op basis van leeftijd'
Datingapp Tinder discrimineert op basis van leeftijd. Dat blijkt uit onderzoek van wereldconsumentenorganisatie Consumers International in zes landen. Sommige gebruikers van de app betalen bijna zes keer zoveel voor dezelfde dienst als anderen.
Lees verder

Massa-ontslag bij Peloton, CEO stapt op
Na geruchten dat Amazon en Nike interesse hebben in de overname van hometrainmaker Peloton Interactive, volgt vandaag het nieuws over het ontslag van 2800 werknemers en het aftreden van CEO John Foley. Spotify CFO Barry McCarthy neemt zijn plaats in.
Lees verder

100 miljoen groeigeld voor neobank Vivid Money
De mobiele bank Vivid Money heeft 100 miljoen euro groeigeld opgehaald om zijn diensten verder over Europa uit te rollen.
Lees verder

Lyft boekt verlies door hogere loonkosten
Uber-rivaal Lyft zag in het vierde kwartaal de omzet per passagier toenemen, maar boekte een kwartaalverlies door hogere loon- en verzekeringskosten.
Lees verder

'Retargeting voor altijd verdwenen'
Europese toezichthouders dwingen media- en reclamebedrijven tot nieuwe praktijken om geld te verdienen. Het profileren en volgen van consument verdwijnt. "ROI's en klikprijzen gaan omlaag", zegt een kenner.
Lees verder

Alibaba brengt exclusieve NFT's uit voor Olympische Spelen
Een kleine groep Chinezen kan gedurende de Olympische Spelen exclusieve NFT's kopen, die niet bedoeld zijn om te verhandelen.
Lees verder

Nog dit jaar volledige dienstenaanbod ABN digitaal
Vanaf het derde kwartaal zal ABN zijn volledige dienstenaanbod op afstand aanbieden, inclusief pasloos geld opnemen en de mogelijkheid om digitaal een rekening te openen. Dat maakte CEO Robert Swaak vanochtend bekend bij de presentatie van de jaarcijfers.
Lees verder