donderdag 17 februari 2022

Nieuwe adtech bureau voor Out of Home

EMERCE
Nieuwe adtech bureau voor Out of Home
O2H Creative Solutions is het nieuwe ad-tech productiebureau dat zich specialiseert in het bieden van 'creatieve oplossingen' binnen het gehele (digitale) Out of Home landschap.
Lees verder

Picnic breidt de bezorging in Friesland uit
Na Leeuwarden en Drachten start Picnic nu ook met het bezorgen van boodschappen in Heerenveen en Joure. Wethouder Hedwig Rinkes van Economie opende woensdag de nieuwste hub van Picnic in Heerenveen, van waaruit de bekende elektrische wagentjes de boodschappen rechtstreeks bij de klanten thuisbezorgen.
Lees verder

Kamer zoekt balans in bouw data- en distributiecentra
Werkgeversorganisaties MKB-Nederland en VNO-NCW zijn blij met de steun van de Tweede Kamer voor meer regie van de overheid op de bouw van data- en distributiecentra. Dinsdag stemde het parlement over een motie van Van Esch (Partij voor de Dieren) en Simons (BIJ1).
Lees verder

Coolblue behaalt recordomzet van 2,3 miljard euro
Coolblue behaalde vorig jaar een recordomzet van 2,3 miljard euro. Dat is 348 miljoen euro meer dan in 2020.
Lees verder

Groot onderzoek naar cloud in Europa
Zeker 22 nationale toezichthouders binnen de Europese Unie gaan het cloudgebruik onder de loep nemen. Volgens statistiekenbureau EuroStat is het cloudgebruik in de EU de afgelopen zes jaar verdubbeld.
Lees verder

Omzet CM.com groeit 67% in 2021
Techbedrijf CM.com groeide in 2021 met 67 procent tot een omzet van 237 miljoen euro. Met het diverser worden van het portfolio stijgt de brutowinstmarge ook, naar 26 procent.
Lees verder

Gravity sluit zich aan bij Loyals Group
Het Amersfoortse digitaal innovatie bureau Gravity wordt onderdeel van de kersverse Loyals Group. Eigenaar Marco Groenendijk wordt Group Director van Loyals Group.
Lees verder

Spotify doet overnames voor audio-analytics
Spotify doet in de VS twee overnames om adverteerders beter te bedienen in de toekomst. De combinatie van Podsights en Chartable moet betere data over luisteraars opleveren en hoe zij reageren op reclamecampagnes op het audioplatform.
Lees verder

Europa zet eerste stappen breedband in de ruimte
Europa zet de eerste stappen voor de aanleg van een netwerk van satellieten die vanuit de ruimte breedbandinternet naar aarde moeten stralen.
Lees verder