vrijdag 18 februari 2022

MOOI Gebouwde omgeving 2022

MOOI Gebouwde omgeving 2022

Werkt u aan innovatieve oplossingen die helpen woningen CO2-vrij te maken? Dragen die bij aan de klimaatdoelen voor de gebouwde omgeving? Ontdek op 8 maart de financieringsmogelijkheden die de regeling 'MOOI: Gebouwde omgeving' u biedt.

De gebouwde omgeving van de toekomst is klimaatneutraal. Dit is een doel uit het Klimaatakkoord en dat betekent:

Lees verder

Innovatiemissie Europees Defensiefonds Zweden

Bent u actief op het gebied van defensie of werkt u met een relevante technologie? Heeft u interesse om de marktkansen en potentiële samenwerkingspartners in Zweden (verder) te verkennen? Dan is dit een niet te missen innovatiemissie voor u en wellicht uw collega's. De missie is een ideale gelegenheid om te netwerken en ervaringen uit te wisselen.

Lees verder

83 gemeenten bouwen woonruimte voor aandachtsgroepen

Maar liefst 83 gemeenten gaan woon- en verblijfsruimten bouwen voor aandachtsgroepen. Zij doen dit met een bijdrage van de Regeling huisvesting aandachtsgroepen (RHA).

Lees verder

Gijs Kakebeeke brengt kokosbrood naar Scandinavië: "Ondanks corona hebben we niet stilgezeten''

Algemeen directeur Gijs Kakebeeke van Theha heeft een doel: oer-Hollands kokosbrood in het buitenland op de ontbijttafel krijgen. De coronapandemie vertraagde de exportplannen, maar toch lukte het Theha: een nieuw product en een eerste Scandinavische klant.

Lees verder

Save the date: techbeurzen voor start-ups & scale-ups in 2022

Benieuwd naar internationale kansen en uitdagingen voor start-ups en scale-ups? Doe dit jaar mee aan toonaangevende techbeurzen. Dit is dé manier om uw business een boost te geven in 2022.

Lees verder