woensdag 2 februari 2022

Minder omzet door zwangerschapsverlof in referentieperiodes TVL Q4?

Minder omzet door zwangerschapsverlof in referentieperiodes TVL Q4?

TVL Q4 2021 heeft als referentieperiodes Q4 2019 en Q1 2020. Ondernemers met minstens 3 weken zwangerschapsverlof in beide periodes mogen als referentieperiode het derde kwartaal van 2020 (Q3 2020) kiezen.

Lees verder

Laatste betalingsrechten minder waard in 2022

De waarde van betalingsrechten is in 2022 ongeveer € 20 lager dan in 2021. Dit is tegelijk ook het laatste jaar dat er betalingsrechten zijn.

Lees verder

Kennis en Technologie Innovatiemissie Zuid-Afrika: klimaatslimme en duurzame landbouw

Bent u actief in de land- en tuinbouw, met name in de groente- en fruitsector, met focus op plantgezondheid, duurzaam watergebruik en gewasbescherming? Heeft u interesse om samen met Zuid-Afrikaanse partners aan innovatie (Research & Development) te werken? Ga dan mee met de kennis- en technologie-innovatiemissie van 4 tot en met 8 april 2022.

Centraal bij deze agri-food innovatiemissie staat het verkennen van gelijkwaardige samenwerking op onderzoek en ontwikkeling voor zowel onderzoekers als bedrijven.

Doelen missie

Specifieke doelen van deze missie zijn:

Lees verder

Praat mee over het voorstel voor een duurzame sierteeltsector

De brancheorganisatie (BO) Sierteeltproducten heeft een voorstel gemaakt voor een duurzame sierteeltsector. Dit staat in het programma Onderzoek en Innovatie Bloembollen 2022-2027.

Lees verder

Let op: phishing-mails over DPO's in omloop

Wij krijgen meldingen van phishing-mails over driepartijenovereenkomsten (DPO's). Het gaat om e-mails die van RVO lijken te zijn, maar waarvan het e-mailadres niet klopt. Dit zijn valse e-mails.

Lees verder