donderdag 24 februari 2022

Meer dan 200.000 programma’s op NLZIET

EMERCE
Meer dan 200.000 programma's op NLZIET
Het tv-aanbod van NLZIET is sinds deze week gegroeid tot boven de 200.000 programma's. De tv-dienst heeft hiermee naar eigen zeggen het grootste aanbod van alle SVOD-platformen in Nederland.
Lees verder

Apple Stores blijven vandaag gesloten
De Apple Stores in Amsterdam, Haarlem en Den Haag blijven vandaag gesloten na de gijzeling in Amsterdam. De Amsterdamse vestiging zal pas op vrijdag weer opengaan.
Lees verder

Uitzenddienst Zenjob haalt 45 miljoen euro op
De Duitse digitale uitzenddienst Zenjob heeft vijftig miljoen dollar (45 miljoen euro) opgehaald in een financieringsronde. De ronde werd geleid door Aragon met ondersteuning van alle bestaande investeerders, waaronder Acton Capital, Atlantic Labs, Forestay, en AXA Venture Partners.
Lees verder

Minister: datacenter Zeewolde geen gelopen race
Het Rijksvastgoedbedrijf kan de komst van een datacenter van Meta in Zeewolde niet tegenhouden. Nieuwe Zeewoldes wel, aldus minister Hugo de Jonge van Volkshuisvesting en Ruimtelijke Ordening in een toelichting aan de Eerste Kamer.
Lees verder

Vestager: 'Apple negeert bewust maatregelen ACM'
Eurocommissaris Margrethe Vestager heeft flink uitgehaald naar Apple en suggereert dat het bedrijf er bewust voor kiest om boetes te betalen zodat het niet hoeft te gehoorzamen aan een bevel van toezichthouder ACM.
Lees verder

'Apples AR-/VR-headset wellicht nog in 2022'
Het ziet er steeds meer naar uit dat Apple mogelijk al binnen een jaar een eigen AR- of VR-headset op de markt kan brengen.
Lees verder

Data act: beter werkende data-economie voor consumenten en bedrijven
Het kabinet reageert positief op de vandaag gepresenteerde EU Data Act, een voorstel van de Europese Commissie.
Lees verder

Booking ziet markt weer aantrekken, Thomas Cook keert terug in Nederland
Booking Holdings meldde woensdag een kwartaalwinst en omzet boven de marktverwachtingen, voornamelijk omdat er weer meer wordt gereisd in Europa en Noord-Amerika.
Lees verder

Nederlander bestelt minder bij betaald retourneren
Het merendeel van de Nederlanders bestelt minder wanneer zij retourkosten moeten betalen. Daarnaast stuurt 62 procent alleen producten terug wanneer deze helemaal niet aan de verwachting voldoen. 50-plussers vinden de optie om te kunnen retourneren minder belangrijk dan 18 tot 49-jarigen. Dit blijkt uit E-commerce Aftersales, een grootschalig onderzoek naar de ervaring en tevredenheid over bezorging, retourneren, service en klachtenafhandeling onder ruim 3.100 Nederlanders.
Lees verder