woensdag 9 februari 2022

Lokaal minder CO2-uitstoot met subsidie HER+

Lokaal minder CO2-uitstoot met subsidie HER+

Vernieuwende projecten die leiden tot minder CO2-uitstoot zijn hard nodig om de energietransitie (overgang naar duurzame energie) te halen.

Lees verder

Webinar regelingen Creative Europe en Horizon Europe

Zit uw organisatie op het kruisvlak van media, innovatie en wetenschap? En u bent op zoek naar financiering en/of partners voor uw project? Meld u dan aan voor deze infosessie om meer te weten te komen over de subsidiemogelijkheden van Horizon Europe & Creative Europe en breidt uw netwerk verder uit.  

Tijdens de sessie bieden wij informatie over de financieringsprogramma's Creative Europe en Horizon Europe en gaan we verder in op de raakvlakken van de regelingen van de 2 verschillende programma's. 

Lees verder

Digitale matchmaking agrofoodsector in Vietnam

Bent u werkzaam in de agrofoodsector en wilt u weten wat uw zakelijke kansen zijn in Vietnam? Neem dan op 8 maart deel aan de digitale matchmaking over de agrofoodsector in Vietnam.

Vietnam is door Nederland benoemd als 'strategische partner in Aziƫ voor de lange termijn', met name in de agrofoodsector.

Lees verder

Webinar nieuw GLB: Alles over de eco-regeling en conditionaliteiten

In 2023 is het zover. De start van het nieuwe Gemeenschappelijk landbouwbeleid. Het doel van dit nieuwe beleid? Samen met u de landbouw verduurzamen door toekomstbestendig boeren sterker te belonen. Dat is de toekomst. En dat brengt verandering met zich mee.

Lees verder

Webinar Subsidieregeling Duurzame Scheepsbouw (SDS)

De Subsidieregeling Duurzame Scheepsbouw (SDS) is in 2022 conform de wens van de sector 2 keer open. Wilt u meer weten over de SDS en heeft u vragen over de regeling? Volg dan op dinsdag 15 februari het webinar. 

Netherlands Maritine Technology (NMT) en de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) een online informatiebijeenkomst om toelichting te geven en eventuele vragen te beantwoorden. De bijeenkomst wordt gehouden via Zoom. 

Lees verder