maandag 21 februari 2022

Kamerstukken ministerie van EZ: Antwoorden op Kamervragen over het verder opendraaien van de Groningse gaskraan

Antwoorden op Kamervragen over het verder opendraaien van de Groningse gaskraan
Staatssecretaris Vijlbrief (Mijnbouw) informeert de Tweede Kamer over het verder opendraaien van de Groningse gaskraan.De vragen zijn gesteld door de leden Kops en Wilders (beiden PVV) .
Lees verder

Kamerbrief over voortgang typologieaanpak i.v.m. versterkingsoperatie Groningen
Staatssecretaris Vijlbrief (Mijnbouw) informeert de Tweede Kamer over de voortgang van de typologieaanpak, w.o. de typologie Metselwerk-D, i.v.m. de versterkingsoperatie Groningen.
Lees verder

Antwoorden op vragen over eindrapportage Onbeperkt meedoen! 2018 - 2021
Minister Helder (LZS) geeft antwoord op vragen over eindrapportage Onbeperkt meedoen! over de periode 2018 – 2021. De vragen zijn gesteld door Eerste Kamerleden van de vaste commissie voor Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS).
Lees verder

Kamerbrief over uitstel beantwoording vragen over het bericht 'Rutte gaat in gesprek met bedrijfsleven over toenemende 'ellende''
Minister Adriaansens (EZK) informeert de Tweede Kamer over uitstel van beantwoording van Kamervragen over het bericht 'Rutte gaat in gesprek met bedrijfsleven over toenemende 'ellende''. De leden Amhaouch, Palland en Inge van Dijk (allen CDA) hebben de vragen gesteld.
Lees verder

Antwoorden op Kamervragen over de CCS-installatie bij een waterstofproject van Shell
Minister Jetten (Klimaat en Energie) informeert de Tweede Kamer over de CCS-installatie bij een waterstofproject van Shell.De vragen zijn gesteld door de leden Teunissen en Van Raan (PvdD).
Lees verder

kamerbrief over Aanpak project Delta Corridor
Minister Jetten (Klimaat en Energie) informeert de Tweede Kamer over aanpak project Delta Corridor.
Lees verder

Beantwoording vragen over groepsverbondenheid in de TVL
Minister Adriaansens beantwoordt Kamervragen over groepsverbondenheid in de TVL. Het lid Aartsen (VVD) heeft de vragen gesteld.
Lees verder

Beleidsbrief Groningen
Staatssecretaris Vijlbrief (Mijnbouw) hoe hij de komende jaren invulling wil geven aan het beleid inzake Groningen.
Lees verder

Antwoorden op Kamervragen over nevenactiviteiten
Minister Jetten (Klimaat en Energie) informeert de Tweede Kamer over nevenactiviteiten. Tweede Kamerlid Van Houwelingen (FVD) heeft de vragen gesteld.
Lees verder