donderdag 24 februari 2022

Hogere omzet en winst voor eBay

EMERCE
Hogere omzet en winst voor eBay
Veilinghuis eBay heeft het afgelopen kwartaal een hogere winst en omzet geboekt, maar beleggers maken zich zorgen over de sombere […]
Lees verder

T-Mobile passeert omzetmijlpaal van 2 miljard euro
De totale omzet van T-Mobile Nederland groeide vorig jaar naar ruim 2,07 miljard euro. Het is de eerste keer dat het jaarresultaat boven de 2 miljard uitkomt. Het handelsresultaat (EBITDA) bedroeg 635 miljoen.
Lees verder

Ocean Nederland lanceert Ocean Studio
Buitenreclame exploitant Ocean start Ocean Studio in Nederland, Het onderdeel wil maatwerk leveren voor technische en creatieve oplossingen voor de productie van (D)OOH campagnes.
Lees verder

Bitcoin crasht na militaire operatie Poetin
De Bitcoin en andere cryptomunten zijn afgelopen uren sterk in waarde gedaald door de 'speciale militaire operatie' van president Poetin om Oekraïne te 'demilitariseren en denazificeren'. Bitcoin is gedaald naar iets onder de 35.000 dollar, Etherium naar 2350 dollar.
Lees verder

Aangetrokken investeringsgeld start-ups bij CIC is ruim 600 miljoen
Het totaal aangetrokken investeringsgeld de afgelopen jaren door start-ups bij Cambridge Innovation Center in Rotterdam is ruim 600 miljoen. Dit werd vooral gefinancierd door venture capital, zo blijkt uit een terugblik van het center op de afgelopen vijf jaar.
Lees verder

Mogelijk meer duidelijkheid over massaclaimzaak tegen Philips
Waarschijnlijk nog deze maand wordt bekend of een al bijna tien jaar dreigende massaclaimzaak tegen Philips over prijzen van televisies inhoudelijk zal worden behandeld.
Lees verder

Aangescherpte bedrijfsstrategie voor Jumbo, meer nadruk op online
Op basis van een uitgebreide strategische analyse heeft Koninklijke Jumbo Food Groep haar nieuwe Meerjarenplan geïntroduceerd met daarin een aanscherping van de koers. De nieuwe strategie is erop gericht de sterke positie van Jumbo verder uit te bouwen in zowel de winkels als online.
Lees verder

'Innovatief MKB ontbreekt in de KVK Innovatie Top 100'
Tussen 300 en 500 bedrijven melden zich jaarlijks aan voor de KVK Innovatie Top 100. Een belangrijk deel van de doelgroep is daarin ondervertegenwoordigd, namelijk oudere innovatieve bedrijven, stelt Innovatiespotter.nl. De Top 100 trekt vooral starters aan.
Lees verder

WPP profiteert van gedwongen digitale versnelling
Bureaugroep WPP boekt zijn grootste organische groei in twintig jaar tijd. Dat is het directe gevolg van klanten die vanwege corona versneld een digitale transitie doorliepen.
Lees verder