maandag 21 februari 2022

Handelsmissie automotive-industrie in de Verenigde Staten

Handelsmissie automotive-industrie in de Verenigde Staten

Bent u actief in de automotive-industrie? Wilt u weten wat uw marktkansen zijn in de Verenigde Staten op het gebied van schone en slimme voertuigen? Of bent u op zoek naar nieuwe zakenpartners? Ga dan mee met de handelsmissie 'Automotive-industrie in de VS' naar Detroit, Michigan, van 8 tot en met 12 mei 2022.

Lees verder

TVL Q1 2022 aanvragen? Start met de voorbereiding

Wil een ondernemer TVL Q1 2022 aanvragen? Dan kan hij zijn aanvraag vast voorbereiden. Door te checken of hij aan de voorwaarden voldoet, bijvoorbeeld. En over de juiste gegevens beschikt.

Lees verder

Bereid u voor op de Gecombineerde opgave
Zaaien

Vanaf 1 maart is het zover. Dan kunt u als agrarisch ondernemer aan de slag met de Gecombineerde opgave 2022. Bent u er klaar voor?

Lees verder

Handelsmissie westkust VS: smart en green mobility

Richt uw bedrijf zich op innovatieve vormen van mobiliteit, elektrisch vervoer, schone brandstoffen, laadinfrastructuur, het benutten van mobiliteitsdata, slimme verkeersoplossingen of zelfrijdend vervoer? En wilt u uw netwerk uitbreiden en zakendoen in Californiƫ en/of Arizona? Ga dan van 3 tot en met 7 mei mee met de handelsmissie naar de westkust van de Verenigde Staten.

Lees verder

"RVO is voor ons een professionele vraagbaak"

VitalFluid ontwikkelde plasma-units die Plasma Activated Water (PAW) produceren. Plasmageactiveerd water heeft unieke tijdelijke eigenschappen die te gebruiken zijn voor hygiƫnische doeleinden. "De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) ondersteunt ons behalve met subsidies en financiering vaak op verschillende gebieden."

Lees verder