woensdag 2 februari 2022

Grote overname voor ShowHeroes

EMERCE
Grote overname voor ShowHeroes
ShowHeroes Group, naar eigen zeggen de grootste, onafhankelijke leverancier van video-oplossingen in Europa, neemt smartclip LATAM over. Daarmee kan de groep nieuwe markten bestreden, waaronder de Verenigde Staten, Argentiniƫ, Braziliƫ, Chili, Colombia, Peru en Mexico.
Lees verder

NY Times koopt populaire Lingo-app
Aan het begin van de herfst had Wordle negentig spelers per dag, nu twee miljoen. Amerika is in de ban van het spel dat wij als Lingo van tv kennen. De NY Times heeft de app overgenomen voor een onbekend bedrag van maker Josh Wardle.
Lees verder

Start-up Biller na overname Deens Banking Circle versneld Europa in
De Amsterdamse start-up in fintech Biller is voor enkele tientallen miljoenen euro's overgenomen door het Deense Banking Circle.
Lees verder

Digital agencies verzamelen zich in groep BlueWaveDigital
Een groep digitale bureaus verzamelt zich onder de nieuwe noemer BlueWaveDigital. Dat kondigen OrangeValley, Copper IM, BlueElevation, MetaDimensions, Brooklyn Media & Technology en OrangeValley Professionals vandaag aan.
Lees verder

Google eindigt 2021 met 76 miljard nettowinst
Alphabet, Googles moederbedrijf, sluit 2021 af met een nettowinst van 76 miljard dollar (+90%). De omzet steeg met 41 procent tot 258 miljard dollar.
Lees verder

PayPal ziet interesse cryptomunten stijgen
Het aantal actieve accounts bij PayPal is vorig jaar met tien miljoen gestegen tot 426 miljoen. Sinds enkele maanden kunnen die gebruikers ook cryptomunten kopen en verkopen via de gelijknamige mobiele portemonnee. Het aantal nieuwe gebruikers daarvan steeg met veertig procent.
Lees verder

Nederlandse bedrijven lanceren Dutch Streaming Video Association
Nederlandse bedrijven die zich facilitair of inhoudelijk bezighouden met streamingdiensten, hebben de Dutch Streaming Video Association opgericht. De nieuwe branchevereniging kwam gisteren voor het eerst bij elkaar en presenteerde zich in het Cross Media Cafe in Beeld en Geluid.
Lees verder

Onderlinge betaalverzoeken: 21 miljard euro in 2021
Betaalsysteem iDEAL werd in 2021 voor 21 procent gebruikt voor onderlinge betaalverzoeken vanuit bankenapps en Tikkie-achtige diensten. Omgerekend gaat dat om twintig miljard euro.
Lees verder

Virtuele vakbeurs een blijvertje
Als de verwachtingen uitkomen zou de virtuele vakbeurs de komende jaren een solide en lucratief kanaal kunnen worden voor fabrikanten om aannemers te bereiken en hun merken en producten te tonen. Dat blijkt uit onderzoek van USP Marketing Consultancy.
Lees verder