donderdag 3 februari 2022

Eerste sprekers van Emerce Conversion zijn bekend

EMERCE
Eerste sprekers van Emerce Conversion zijn bekend
De eerste sprekers van Emerce Conversion zijn bekend. Voor het eerst sinds lange tijd vindt dit congres, ijs en wederdienende, weer fysiek plaats in Pakhuis de Zwijger op 21 april.
Lees verder

Zuid-Holland zet in op quantumtechnologie
De provincie Zuid-Holland heeft samen met de MRDH en Quantum Delta NL 450.000 euro toegekend aan het Zuid-Hollandse ImpaQt, een consortium van zes regionale bedrijven die samen de eerste Nederlandse NISQ quantumcomputer bouwen.
Lees verder

Publicis geniet groeispurt herstel 2021
Reclame- en communicatiegroep Publicis zag de omzet in 2021 met tien procent stijgen als gevolg van herstel na de coronacrisis. De nettowinst bedroeg een miljard euro (+78%).
Lees verder

Tommie the Cat haalt seed capital op
Tommie the Cat, een direct-to-Consumer leverancier van kattenvoer en kattenvakvullingen, heeft seed capital opgehaald van 300.000 euro bij verschillende angel investors.
Lees verder

Rotterdam geeft flitsbezorgers vestigingsverbod
Flitsbezorgers moeten net als in Amsterdam nu ook in Rotterdam een pas op de plaats maken. Ze krijgen een vestigingsverbod voor nieuwe darkstores.
Lees verder

Smartphonemakers Apple en Xiaomi grootste groeiers in Europa
De Europese smartphonemarkt is vorig jaar met acht procent gegroeid. Apple en Xiaomi lieten de grootste groei zien, marktleider Samsung stond stil op een aandeel van 32 procent.
Lees verder

Verkoper illegale tv abonnementen is BREIN vooralsnog te slim af
Stichting BREIN lukt het vooralsnog niet om de verkoop van illegale tv abonnementen te staken, zo blijkt uit een mededeling op haar site.
Lees verder

Budbee verdubbelt omzet tot 82 miljoen euro
De Zweedse pakketbezorger Budbee, ook actief in Nederland, heeft de verkopen in 2021 ruim zien verdubbelen tot 82 miljoen euro.
Lees verder

Pinterest verliest gebruikers, omzet hoger
Pinterest verliest gebruikers. In het afgelopen kwartaal daalde het aantal maandelijks actieve gebruikers met 6 procent naar 431 miljoen. Vermoedelijk […]
Lees verder