maandag 14 februari 2022

De Brexit Adjustment Reserve: steun voor exporteurs en vissers

De Brexit Adjustment Reserve: steun voor exporteurs en vissers

Brexit heeft grote gevolgen gehad voor Nederlandse ondernemers en vissers die zakendoen met het Verenigd Koninkrijk (VK). Door Brexit hebben ondernemers veel aanpassingen moeten doen.

Lees verder

"Een energieadvies helpt energie én geld besparen"

Met energiebesparende maatregelen bespaar je energie en dus geld. Maar hoe voer je deze maatregelen uit? Ondernemers krijgen dankzij de Subsidieregeling Verduurzaming MKB (SVM) energieadvies en ondersteuning. Remco Janssen van DOORadvies: "Alles wat je kunt doen om energie te besparen is een overwinning."

Lees verder

Product-as-a-Service: hét circulaire verdienmodel van 2022?

Van een lineaire economie naar een circulaire economie. Dat is het doel van Nederland voor 2050. Kan de internationale trend Product-as-a-Service (PaaS) hier een steentje aan bijdragen?

Lees verder

Save the date: Business Week Europa

Van 29 maart t/m 1 april vindt weer de Business Week Europa plaats. Ga kosteloos mee op een virtuele reis langs zakelijke kansen in Duitsland, Frankrijk, Italië, Spanje, Portugal, Oostenrijk, Zwitserland, Denemarken, Noorwegen, Finland en Zweden.

Lees verder

Financiering van waterprojecten in Mexico

Wilt u meer weten over de financieringsmogelijkheden van waterprojecten in Mexico? Doe dan mee met ons webinar op 1 maart. U krijgt antwoord op vragen over financieringsbronnen van Nederlandse en Mexicaanse organisaties.

Dit webinar is bedoeld om Mexicaanse waterinstellingen en Nederlandse financiële organisaties te helpen de financiële kloof te overbruggen. Om eventuele onzekerheid over financieringsmogelijkheden weg te nemen, nodigen wij u graag uit om uw vragen rondom financiering te stellen aan de aanwezige experts.

Lees verder