donderdag 10 februari 2022

Dag en Nacht Media met betaalde podcasts op Spotify

EMERCE
Dag en Nacht Media met betaalde podcasts op Spotify
Fans van een aantal podcasts van uitgever Dag en Nacht Media kunnen tegen betaling bonusafleveringen luisteren op Spotify.
Lees verder

Promotieonderzoek naar digitale inclusie en armoede
Het ING Nederland fonds subsidieert de komende vier jaar onderzoek van het Centrum voor Digitale inclusie (Universiteit Twente) naar digitale inclusie en armoede.
Lees verder

Nieuw fonds Tiger Global: 11 miljard dollar
Hedgefund Tiger Global is bezig zijn grootste investeringsfonds ooit op te halen: rond de elf miljard dollar. Niet alle venturecapitalists zitten daar om te springen.
Lees verder

'Ontwikkeling tech sector loopt steeds meer achter op andere landen'
De focus op de langetermijnontwikkeling van het tech ecosysteem en digitalisering als motor achter de grote maatschappelijke transities ontbreekt in Nederland, net als de middelen en ideeën om innovatieve bedrijven de kans te geven hier een rol in te spelen. Die conclusie trekt Techleap vandaag tijdens het IGNITE 2022 Summit.
Lees verder

Podcastapp Podimo breidt uit naar Nederland
De Deense podcastapp Podimo probeert zich een positie te verwerven in de Nederlandse markt. Het bedrijft deelt inkomsten met makers die er exclusief werk aanbieden.
Lees verder

Olivier Smit nieuwe CEO MMMatter
Olivier Smit is de nieuwe CEO van MMMatter en managing director van MPG. Hij volgt hiermee Dolly van den Akker op die 6,5 jaar aan het roer stond.
Lees verder

PvdA wil geen 'darkstores' in centrum Almere
PvdA Almere wil geen 'darkstores', afgeplakte winkelpanden van bezorgdiensten, in het winkelcentrum. De partij wil dat het college van burgemeester en wethouders een stokje steekt voor de vestiging van voorraadzaken op die plekken, meldt Omroep Flevoland.
Lees verder

Nettowinst Criteo: +84%, beleggers stoïcijns
Leverancier van reclametechnologie Criteo heeft zijn winst met 84 procent zien stijgen tot 138 miljoen euro. De omzet steeg met negen procent tot 2,3 miljard. Beleggers in de specialist in retargeting reageren amper op een dreigende Europese tegenvaller.
Lees verder

Amazon en Starbucks gaan meer gezamenlijke winkels openen
Amazon en Starbucks zijn van plan om hun retailpartnerschap uit te breiden en dit jaar nog twee Amerikaanse Starbucks Pickup with Amazon Go-winkels te openen.
Lees verder