woensdag 16 februari 2022

Cycling Europe: Matchmaking en experts aan het woord - 3 maart

Cycling Europe: Matchmaking en experts aan het woord - 3 maart

Bent u actief in de fietsindustrie en ge├»nteresseerd in onderwerpen als parkeersystemen voor fietsen, stedelijke ontwikkeling en fietstoerisme? Of zoekt u nieuwe zaken- en projectpartners? Volg dan elke donderdag in maart de online reeks Cycling Europe - Matchmaking en experts aan het woord. 

Dit evenement, georganiseerd met de hulp van Enterprise Europe Network, heeft als doel ondernemers uit de volgende velden met elkaar te verbinden:

Lees verder

Horizon Europe workshops: basics (21 april)

Doe mee aan onze online workshops over Horizon Europe! Tijdens deze workshops leert u welke kansen er zijn binnen het Horizon Europe programma en hoe u veelbelovende projectvoorstellen kunt ontwikkelen en indienen.

De workshops zijn geschikt voor mensen met verschillende ervaringsniveaus: van nieuwelingen binnen de Europese kaderprogramma's tot ervaren projectmanagers. Uw ervaringsniveau en in welke fase uw project(idee) zich bevindt, bepaalt welke workshop voor u het meest interessant is.

Lees verder

Stuur uw invoercertificaten van 2021 op tijd terug

Heeft u nog invoercertificaten voor agrarische producten met einddatum 31 december 2021? Zorg er dan voor dat wij de certificaten uiterlijk 28 februari 2022 van u terug hebben.

Lees verder

Congres: diervriendelijke aanpak zwerfkattenprobleem

Op 4 april 2022 is het Wereld Zwerfdierendag. Een goed moment om u te laten bijpraten over het zwerfkattenprobleem in de natuur. Er zijn namelijk veel zwerfkatten in Nederland. We willen het zwerfkattenprobleem op een diervriendelijke manier oplossen.

Wilt u hierover meedenken of u laten informeren en inspireren? Dat kan op 4 april 2022 tijdens het landelijke zwerfkattencongres. Wij doen de co├Ârdinatie van dit hybride congres. Op de aanmeldpagina ziet u of u zich fysiek of online kunt aanmelden.

Voor wie?

Dit zwerfkattencongres is bedoeld voor:

Lees verder

"Seaqualize brengt balans in de bouw van offshore windparken"

Bouwen van windmolens op zee is lastig, kostbaar en tijdrovend. Niet in de laatste plaats door de deining van de golven. Het Nederlandse bedrijf Seaqualize heeft hier iets op gevonden. Dankzij een gepatenteerde balanstechnologie kunnen drijvende schepen de zware onderdelen sneller en eenvoudiger plaatsen.

Lees verder