woensdag 23 februari 2022

Bankhelpdeskfraudeur aangehouden

EMERCE
Bankhelpdeskfraudeur aangehouden
Na een aantal maanden onderzoek te hebben gedaan naar bankhelpdeskfraude is vandaag een 25-jarige verdachte aangehouden.
Lees verder

Gijzeling in Apple Store Amsterdam
De politie heeft in Smsterdam de Apple Store aan het Leidseplein afgezet. Daar zou een overval hebben plaatsgevonden. Op beelden is te zien dat er iemand in de winkel onder schot wordt gehouden.
Lees verder

Inschrijving derde editie DDMA AI Hackathon geopend
De inschrijving voor derde editie van de DDMA AI Hackathon in De Hallen Studio's is geopend. Tijdens de AI Hackathon zetten teams van verschillende adverteerders/opdrachtgevers in twee dagen een vernieuwend en slim concept neer, met machine learning als accelerator.De inschrijving voor derde editie van de DDMA AI Hackathon in De Hallen Studio's is geopend. Tijdens de AI Hackathon zetten teams van verschillende adverteerders/opdrachtgevers in twee dagen een vernieuwend en slim concept neer, met machine learning als accelerator.
Lees verder

TCL breidt serie Google televisies uit
TCL Electronics onthult zijn nieuwe 4K HDR Google TV, de TCL P73 Series voor de Benelux markt. Dit nieuwste model levert volgens TCL zowel uitstekende audiovisuele prestaties als 'ongelooflijke entertainmentwaarde'.
Lees verder

Net sluit zich om Facebooks EU-data-export
Er lijkt geen uitweg voor Facebook dat het moet stoppen met de verwerking van Europese burgerdata op Amerikaanse servers.
Lees verder

VINVIN Wines zet eerste stappen in de metaverse
Het Rotterdamse VINVIN Wines zet naar eigen zeggen als eerste wijnimporteur stappen in de wereld van de metaverse. Het bedrijf wil via het metaversum unieke lanceringen van exclusieve champagnes en wijnen van topwijnhuizen lanceren. Deze producten worden eerst exclusief in de virtuele wereld aangeboden, daarna volgt de webshop en verkoop via partners. Het voornaamste doel is om de online wijnbeleving en klantervaring naar een hoger niveau te tillen. VINVIN Wines biedt daarnaast ook virtuele masterclasses aan en een virtueel podium voor partners. Onder hen kunstenaars zoals Pablo Lucker uit Amsterdam, de Rotterdammers Roderik Faasen, Hans Kleinjan en Maikel Kleinjan van AAAFRESH123 Gallery. Hun kunst wordt tentoongesteld en kan worden aangekocht. Als onderdeel van de metaverse ontvangen bezoekers speciale promoties. Daarnaast verkent VINVIN Wines de mogelijkheden om NFT's (non-fungible tokens) uit te brengen. Daarbij kan worden gedacht aan een exclusief lidmaatschap waar een NFT toegang geeft tot unieke voordelen. Vooralsnog biedt het bedrijf een selecte groep toegang tot zijn metaverse. VINVIN Wines, opgericht door Frank Laurentius, Corinne Hofland en Marcel Just de la Paisières, heeft een assortiment van dan 300 uitzonderlijke (en soms gelimiteerde) wijnen van hoge kwaliteit.
Lees verder

ACM blokkeert misleidende doorschakeldien
De ACM heeft op 21 februari twee 0906-nummers voorlopig geblokkeerd wegens aanwijzingen dat ze bellers misleiden wanneer ze hen tegen betaling doorverbinden met de Belastingtelefoon van de Belastingdienst.
Lees verder

Facebook Reels nu wereldwijd beschikbaar
Meta rolt zijn Reels-video's voor Facebook uit naar 150 landen. Het is een formaat voor korte filmpjes, dat ook al in Instagram aanwezig was.
Lees verder

Picnic opent nieuw distributiecentrum in Dordrecht
Online supermarkt Picnic opent begin volgend jaar een nieuw distributiecentrum in Dordrecht, om van daaruit nog meer klanten in Brabant en Zuid-Holland te kunnen bedienen. Met een vloeroppervlak van ruim 30.000 vierkante meter is het een van de grootste distributiecentra van Picnic in Nederland.
Lees verder