donderdag 10 februari 2022

100 miljoen dollar voor Shopware

EMERCE
100 miljoen dollar voor Shopware
Investeringsmaatschappij Carlyle en de wereldwijde online betaaldienst PayPal pompen 100 miljoen dollar in Shopware AG, de Duitse leverancier van softwareoplossingen voor e-commerce platforms.
Lees verder

Dankzij 2-stapsverificatie minder gecompromitteerde Google-accounts
Het automatisch inschakelen van 2-stapsverificatie door Google heeft geresulteerd in een afname van 50 procent van gecompromitteerde Google-accounts. De verificatie is ingeschakeld voor 150 miljoen Google gebruikers.
Lees verder

Topambtenaar weg bij Belgische Gegevensbeschermings autoriteit
Topambtenaar Frank Robben heeft zijn ontslag aangeboden als lid van de Belgische Gegevensbeschermingsautoriteit (GBA).
Lees verder

Gehackte Nederlandse bankkaarten relatief goedkoop
Gehackte Nederlandse betaalkaarten kosten ongeveer evenveel als de gemiddelde kaart wereldwijd (9 euro). Dat schrijft cyberbeveiligingsbedrijf NordVPN.
Lees verder

Samsung belooft vijf jaar updates voor nieuwe toestellen
Tot vijf jaar software updates voor nieuwe toestellen. Dat beloofde Samsung vanmiddag tijdens zijn Unpacked evenement.
Lees verder

Maaltijdbezorging wordt steeds belangrijker voor Uber
Uber moet het steeds meer hebben van maaltijdbezorging, zo blijkt uit de kwartaalcijfers. De boekingen van de ritten trokken met 67 procent flink aan, die van maaltijdbezorging stegen in dezelfde periode met 34 procent.
Lees verder

129,8 miljoen abonnees voor Disney Plus
Disney rapporteerde woensdag beter dan verwachte abonnementscijfers voor zijn Disney Plus streamingsdienst over het afgelopen kwartaal dat op 31 januari eindigde.
Lees verder

ACM gaat energieleveranciers strenger controleren
Na zes faillissementen als gevolg van gestegen energieprijzen, gaat Autoriteit Consument & Markt (ACM) een extra onderzoek uitvoeren om te controleren of energieleveranciers ook na de winterperiode kunnen blijven voldoen aan de eisen voor leveringszekerheid.
Lees verder

Recordcijfers voor Zynga
Gamebedrijf Zynga rapporteerde recordcijfers woensdag. De omzet steeg van 616 miljoen dollar een jaar geleden naar 695,4 miljoen dollar in het vierde kwartaal en de boekingen klommen van 699 miljoen dollar naar 727 miljoen dollar.
Lees verder