dinsdag 4 januari 2022

Webinar over circulair textiel in Turkije

Webinar over circulair textiel in Turkije

Werkt u als ondernemer in de mode- en textielindustrie? Bent u benieuwd naar de kansen in Turkije voor circulair textiel voor Nederlandse bedrijven? Meld u dan aan voor dit webinar en kom meer te weten over de ontwikkelingen in de sector.

Lees verder

Webinar Durf te vragen, bescherm uw idee (14 juni, 11:30 uur)

Weet u hoe u als ondernemer het best uw ideeën kunt beschermen? Vindt u dat ook lastig om uit te zoeken en heeft u hier vragen over? Kom dan naar 1 van onze 'Durf te vragen'-bijeenkomsten. Met advies en tips van experts op het gebied van intellectueel eigendom én van collega-ondernemers krijgt u oplossingen voor uw vraagstuk.

Tijdens de bijeenkomsten kunt u uw vragen stellen aan de aanwezige experts van Octrooicentrum Nederland en het Benelux-Bureau voor de Intellectuele Eigendom (BOIP).

Lees verder

Nog geen TVL Q4 2021 aangevraagd? Doe het voor 28 januari 17:00 uur

Bent u ondernemer en wilt u een aanvraag indienen voor TVL Q4 2021? Wacht dan niet te lang. Aanvragen kan tot 28 januari 2022 17:00 uur. Daarna niet meer.

Lees verder

Week van de circulaire economie 2022

De Week van de Circulaire Economie is weer in aantocht. Van 7 tot en met 12 februari 2022 openen circulaire pioniers in heel het land hun deuren. Het Versnellingshuis Nederland circulair! organiseert deze week voor de 7e keer. Met als doel: professionals meenemen naar de circulaire economie.

In de Week van de Circulaire Economie krijgen door het hele land goede voorbeelden een podium. Voorlopers ontmoeten elkaar en starters krijgen handvatten om zelf ook aan de slag te gaan.

Lees verder

"Metaalindustrie kan koploper zijn in energiebesparing"

De vraag naar audits voor energie-efficiëntie gaat de komende jaren toenemen om de klimaatdoelen te halen. De metaalindustrie kan hierin koploper zijn. Een audit zet bovendien vaak meer zaken in gang. "Zoals energiemonitoring. Als je het energieverbruik in de gaten houdt, focus je niet alleen op aandrijvingen, maar op alle processen die energie verbruiken."

Lees verder