Doorgaan naar hoofdcontent

TOM opent nieuw dc

EMERCE
TOM opent nieuw dc
De TOM Group heeft het nieuwe warehouse op Rootven 29 in Bladel geopend. Dit dertiende dc is in samenwerking met Unibouw en Brisck gerealiseerd. Met 15.000 m2 en is het het grootste warehouse van de onderneming.
Lees verder

Extra groeigeld WordPress-specialist WPCS
Het WordPress-cloudplatform WPCS uit Amsterdam ontvangt een extra seedinvestering van APX, een Duits fonds van Axel Springer en Porsche.
Lees verder

Elon Musk: 'De ruimte is helemaal niet vol'
De ESA vreest dat SpaceX zoveel satellieten lanceert dat er geen ruimte overblijft voor anderen. Elon Musk reageert: er is zat ruimte in de ruimet, die paar satellieten hinderen niemand.
Lees verder

CES: Nederlandse tool laat modemerken eigen virtuele fotomodellen genereren
Fashion tech start-up Lalaland kondigt op CES 2022 in Las Vegas de lancering aan van de Genesis Meta Model Creator. Met de AI-technologie kunnen modemerken en retailers virtuele fotomodellen van verschillende lichaamstypes, maten en huidskleuren genereren.
Lees verder

CES kreunt onder omikron, maar tech gaat crescendo
Met grote gaten op de beursvloer van exposanten die besloten weg te blijven, is de Consumer Electronics Show (CES) in Las Vegas deze week onder zeer moeilijke omstandigheden gestart. Toch mag de techsector niet klagen: er is in 2021 meer tech gekocht dan ooit tevoren.
Lees verder

GetEase van start, 'een Gorillas voor diensten'
Start-up GetEase rolt zijn diensten uit over Amsterdam. Inwoners van de stad kunnen nu dienstverleners als sportleraar, manicure, masseur en kapper via de app aan huis bestellen.
Lees verder

Aantal landen dat crypto verbiedt stijgt
Het aantal landen dat crypto verbiedt is sinds 2018 meer dan verdubbeld, zo blijkt uit gegevens van het Library of Congress (LOC). Het instituut beschrijft negen landen die nu een absoluut verbod op crypto hebben ingesteld en 42 met een impliciet verbod.
Lees verder

CES: Sony onthult nieuwe BRAVIA line-up
Sony Benelux kondigt op CES de nieuwe BRAVIA XR line-up aan. Het bedrijf pakt uit met onder meer de MASTER Series Z9K 8K, X95K 4K Mini LED, de MASTER Serie A95K, de MASTER Serie A90K, A80K 4K OLED en X90K 4K LED.
Lees verder

CES: Ook Sony stapt in markt voor elektrische auto's
Sony gaat dit voorjaar een bedrijf Sony Mobility lanceren dat een 'commerciƫle lancering' van elektrische voertuigen wil onderzoeken. Dat vertelde Sony-voorzitter en president Kenichiro Yoshida enkele uren geleden op een persconferentie op CES in Las Vegas.
Lees verder