woensdag 12 januari 2022

Thuiswinkel waarschuwt voor malafide testcentra.net

EMERCE
Thuiswinkel waarschuwt voor malafide testcentra.net
Thuiswinkel.org waarschuwt voor testcentra.net. Testcentra.net is géén lid van Thuiswinkel.org en gebruikt ten onrechte het Thuiswinkel Waarborg-logo.
Lees verder

Zaak FTC tegen Facebook kan alsnog doorgaan
Facebook ontkomt niet aan de rechtszaak die de Amerikaanse waakhond Federal Trade Commission (FTC) tegen het bedrijf heeft aangespannen wegens machtsmisbruik. Een rechter heeft het verzoek van Facebook om de zaak te seponeren afgewezen.
Lees verder

Amazon schoffeert Nederlandse Prime-abonnees
Een groep Nederlanders met abonnementen op Prime in Duitsland is ongewenst automatisch overgezet naar een Nederlands Prime-abonnement. Het gros wil dat niet en mist nu unieke 'Duitse' voordelen. Wie uitleg vraagt, voelt zich door Amazon met een kluitje in het riet gestuurd.
Lees verder

Reshift gaat merken helpen met TikTok strategie
Mediabedrijf Reshift, bekend van onder meer Kieskeurig.nl, Computer!Totaal en Power Unlimited, lanceert binnenkort TikTok Agency, dat partners wil helpen met het succesvol vertalen van de merkidentiteit naar creatieve en hoogwaardige TikTok-content.
Lees verder

Groeivertraging voor Just Eat Takeaway
Just Eat Takeaway.com heeft in het vierde kwartaal van 2021 de groei aanzienlijk zien vertragen. Vanochtend maakte maaltijdbezorger de  jaarcijfers bekend.
Lees verder

'Deepfakes kunnen op termijn de samenleving ontwrichten'
Deepfakes kunnen worden gebruikt om nepnieuws te verspreiden, verkiezingen te beïnvloeden, realistisch fakebewijs aan rechters voor te leggen en fake pornofilms van vrouwen te maken. Ieder van deze toepassingen heeft potentieel een zeer grote impact op de samenleving, sociale structuren en de democratische rechtsorde. Dat blijkt uit onderzoek van het Tilburg Institute for Law, Technology, and Society (TILT), Tilburg University.
Lees verder

WeTransfer wil notering aan Euronext Amsterdam
Het van oorsprong Nederlandse WeTransfer kiest voor een notering aan Euronext Amsterdam. Er is nog geen datum vastgesteld. Dat zal onder meer afhangen van de marktomstandigheden.
Lees verder

CameraNU.nl overgenomen door European Imaging Group
European Imaging Group, een dochteronderneming van AURELIUS Equity Opportunities, krijgt een meerderheidsbelang in CameraNU.nl.
Lees verder

Microsoft vernieuwt Surface lijn
Vandaag zijn de Surface Pro 8, Surface Go 3 LTE, Surface Go 3 Matzwart, Surface Pro X Wifi en de Adaptive Kit beschikbaar in Nederland.
Lees verder