maandag 31 januari 2022

Supporters willen regelgeving voor fan engagement platforms

EMERCE
Supporters willen regelgeving voor fan engagement platforms
De Football Supporters Association (FSA) wil dat er regelgeving komt voor crypto-gerelateerde platforms na het faillissement van IQONIQ dat in Monaco werd geleid door een Nederlander. Nogal wat fans zitten opgescheept met tokens die niets meer waard zijn.
Lees verder

Fraudehelpdesk: voor bijna 47 miljoen aan fraude gemeld in 2021
Afgelopen jaar werd voor bijna 47 miljoen euro aan schade door fraude gemeld bij de Fraudehelpdesk. In 2020 was dit nog ruim 41 miljoen. In totaal ontving de Fraudehelpdesk in 2021 ongeveer 530.000 meldingen via het callcenter, de online meldformulieren en de geautomatiseerde valse-e-mailcheck.
Lees verder

Philips Sound onthult nieuw Philips Fidelio draadloos AV-platform
Philips Sound onthult drie nieuwe modellen speakers die in de tweede helft van 2022 zullen toetreden htot het Fidelio AV-platform. Met de nieuwe premium soundbar, subwoofer en satellietspeaker maakt Philips naar eigen zeggen Sound multi-room, multi-channel en hoogwaardige audiostreaming mogelijk.
Lees verder

Fintech Buddy Payment haalt 2 miljoen euro op
Fintech Buddy Payment heeft 2 miljoen euro opgehaald. Social Impact Fonds Rotterdam sluit zich voor kapitaalronde met 500.000 euro aan bij de tweede investering van een groep informal investors die betrokken waren bij een eerdere investering. Daarnaast heeft de Rabobank via hun Startup & Scale up team een lening verschaft van 500.000 euro.
Lees verder

Jaarcijfers Icecat: meer winst dan omzet
De internationaal werkende data-uitgever Icecat boekt over het jaar 2021 meer winst dan omzet. Deze bijzondere situatie komt voort uit de verkoop van het belang in spin-off Hatch. Het geld wordt in een overnamepot gestopt.
Lees verder

The Park opent Virtual Reality-ervaring in stadion van OH Leuven
In het stadion van OH Leuven opent The Park zijn zesde vestiging in Vlaanderen. Na Antwerpen, Brussel, Gent, Hasselt, Kortrijk én in Nederland en Zwitserland.
Lees verder

'Overname Citrix is nabij'
Elliott Management Corp en Vista Equity Partners willen Citrix Systems overnemen voor 13 miljard dollar, zo meldt Reuters.
Lees verder

Online groeiversnelling H&M houdt post-corona aan
Zelfs nu meer fysieke winkels open gaan, ziet H&M de online verkopen nog steeds toenemen. In het vierde kwartaal nemen die met tien procent toe.
Lees verder

Peruaanse complotdenker eist schadevergoeding na ban Facebook
Peruaan Juan Mejía Seminario eist een schadevergoeding van 300.000 dollar omdat zijn Facebook-account 30 dagen werd opgeschort na het verspreiden van complotverhalen over de oorsprong van de coronapandemie.
Lees verder