vrijdag 21 januari 2022

Start it @KBC breidt eindelijk uit naar Wallonië

EMERCE
Start it @KBC breidt eindelijk uit naar Wallonië
Start it @KBC opent zijn eerste vestiging in Wallonië: Start it @CBC. De accelerator met het grootste start-up ecosysteem in België neemt zijn intrek in La Grand Poste, het digitale en creatieve hart van Luik.
Lees verder

Google verdiept zich in blockchain
Het ziet ernaar uit dat Google zich actiever gaat bezighouden met materie op en rondom de blockchain.
Lees verder

BOOS onthullingen 7 miljoen keer bekeken
De YouTube aflevering van BOOS waarin de misstanden bij The Voice of Holland worden aangekaart, was na twee uur al vijf miljoen keer bekeken. Inmiddels staat de teller op 7 miljoen.
Lees verder

Consumentenbestedingen aan mobiele apps naar 170 miljard dollar
De consumentenbestedingen aan mobiele apps passeerden in 2021 maar liefst 170 miljard dollar, zo blijkt uit onderzoek van App Annie. Het gaat om uitgaven binnen iOS, Google Play en Android appwinkels van derden in China.
Lees verder

Omikron zorgt voor 521 procent toename in corona-gerelateerde phishing
Cybercriminelen spelen slim in op de zorgen rond de omikron-variant en de sterk toegenomen vraag naar coronatests, met een golf aan phishing mails rond coronatestkits. In het nieuwste Threat Spotlight-rapport van Barracuda concluderen onderzoekers dat het aantal phishingcampagnes rond coronatestkits sinds oktober 2021 met 521 procent is gestegen.
Lees verder

Veepee neemt nieuwe webshop in gebruik
Flashsalesplatform Veepee heeft een nieuwe webshop in gebruik genomen. Doordat alle Europese landen uit de Veepee-groep nu één en hetzelfde platform gebruiken, krijgen leden toegang tot een breder aanbod van internationale topmerken.
Lees verder

Amazon opent eerste fysieke kledingwinkel
Amazon opent in de loop van dit jaar zijn eerste fysieke kledingwinkel in Los Angeles. Ook dat wordt een vingeroefening in en speurtocht naar retailtechniek.
Lees verder

Opera lanceert crytobrowser
Opera lanceert een cryptobrowser. De bètaversie van de browser is onmiddelijk beschikbaar voor Windows, macOS en Android.
Lees verder

Enexis legt in Eindhoven speciale stroomkabels aan voor delven bitcoins
Netbeheerder Enexis legt voor een woonhuis in Eindhoven rechtstreekse stroomkabels aan. Volgens het Eindhovens Dagblad in verband met het delven van bitcoins. Omwonenden zouden regelmatig last hadden van knipperende lampen.
Lees verder