maandag 10 januari 2022

Ruim € 13 miljoen voor innovaties hernieuwbare elektriciteit

Ruim € 13 miljoen voor innovaties hernieuwbare elektriciteit

Grootschalige inzet van hernieuwbare elektriciteit (elektriciteit uit duurzame energie) is belangrijk om de CO2-uitstoot te verminderen.

Lees verder

Handelsmissie Zuid-Afrika: digitale transformatie

Bent u actief op het gebied van digitalisering in cybersecurity en/of digital health en wilt u inspelen op de kansen in Zuid-Afrika? Ga mee op onze fysieke handelsmissie van 4 tot en met 8 april 2022. Ontdek de kansen voor uw bedrijf in dé digitale transformatie-hub van Afrika.

Deze fysieke missie volgt op de virtuele missie van 2021. Binnenkort verschijnt het marktrapport 'AI, Blockchain & Big Data for Resilient Cities'.

Lees verder

Basisbetaling GLB: 99,4% aanvragers kreeg beslissing in 2021

Heeft u de basis- en vergroeningsbetaling aangevraagd uit het Gemeenschappelijk landbouwbeleid (GLB)? Dan is de kans groot dat u de beslissing al heeft ontvangen.

Lees verder

Geef uw werkelijke omzet TVL Q2 door

Deze week ontvangen ook de ondernemers die nog geen vaststellingsverzoek hadden gekregen het verzoek om de werkelijke omzet door te geven.

Lees verder

Bezwaar tegen een besluit over TVL (week 1)

Is een ondernemer het niet eens met onze beslissing? Ondernemers kunnen tegen elk besluit bezwaar aantekenen. Op dit moment is 16.824 keer bezwaar gemaakt tegen een beslissing over TVL.

Lees verder