woensdag 26 januari 2022

"Onze technologie verbetert wiskundeonderwijs over de hele wereld"

"Onze technologie verbetert wiskundeonderwijs over de hele wereld"

Wiskunde is overal ter wereld één van de belangrijkste schoolvakken. Maar veel leerlingen hebben er moeite mee. Daarom richtte Martijn Slob AlgebraKIT op, een digitaal hulpmiddel dat wiskunde begrijpelijk maakt in plaats van intimiderend. "Bij wiskunde is het denkproces zó belangrijk. Met AlgebraKIT werk je stap voor stap, dat maakt het effectief en uniek."

Lees verder

Ondernemen van India tot Canada: "Ik kies niet voor landen, maar voor betrouwbare partners"

Genap was in 2019 een van de 10 winnaars van het Oranjehandelsmissiefonds (OHMF). Directeur en eigenaar Dick van Regteren wilde uitbreiden naar India en dat lukte, ondanks de coronacrisis. Volgende haltes: Mexico en Canada. Wat is het geheim van zijn succes?

Lees verder

Blog: Trends in internationaal zakendoen 2022

Wat is de impact van de coronapandemie op internationaal zakendoen in 2022?

Lees verder

Ontdek de kansrijke zonne- en bio-energiemarkt in Kroatië en Slovenië

Bent u als ondernemer of als kennisinstelling actief in de zonne- of bio-energiesector? Dan is dit webinar over de marktkansen in Kroatië en Slovenië interessant voor u. Doe mee op 10 februari en laat u bijpraten over hoe de markt voor zonne-energie en biomassa zich in deze veelbelovende landen ontwikkelt.

Wij hebben kortgeleden de trends en kansen in deze sectoren in kaart laten brengen in een handig rapport. Tijdens het webinar krijgt u hier een brede update over. Ook kunt u vragen stellen aan de uitvoerder van de marktstudie en aan ondernemers met ervaring in de regio.

Lees verder

Deadline aanvraagtermijn TVL Q4 2021 naar 11 februari

Voor TVL Q4 2021 is de omzetverliesgrens verlaagd van 30% naar 20%. Om ondernemers met een omzetverlies van minimaal 20% voldoende kans te geven aan te vragen, verlengen we de aanvraagperiode met 2 weken.

Lees verder