Doorgaan naar hoofdcontent

Ondanks chiptekorten was 2021 beste pc-jaar

EMERCE
Ondanks chiptekorten was 2021 beste pc-jaar
Ondanks chiptekorten is de pc-verkoop vorig jaar met 27 procent gestegen ten opzichte van 2019. Er werden 341 miljoen verkocht. Volgens marktvorser Canalys was 2021 het beste jaar sinds 2012.
Lees verder

WeTransfer komt met Premium-pakket
WeTransfer zou voor het einde van de maand met een nieuw, groter datapakket op de markt komen. De tevens duurdere […]
Lees verder

ACM gaat Apples beleid voor datingapps bekijken
Apple heeft aan de Autoriteit Consument & Markt (ACM) gemeld dat ze het beleid voor datingapps in de App Store heeft gewijzigd. Apple moest van de ACM per 15 januari 2022 de voorwaarden hebben gewijzigd zodat datingappaanbieders andere betaalsystemen in de app mogen gebruiken naast of in plaats van het betaalsysteem van Apple.
Lees verder

1,5 miljoen euro voor online inrichter thuiswerkplekken
Het platform Workwize, waarmee bedrijven thuiswerkplekken kunnen laten inrichten, ontvangt een investering van anderhalf miljoen euro. De start-up, een typische spruit van de coronacrisis, is reeds actief in vijftien landen en gaat de basis leggen voor groeiversnelling.
Lees verder

'PostNL CEO Herna Verhagen gepolst voor KLM'
PostNL CEO Herna Verhagen zou al voor de kerstdagen zijn gepolst om president-directeur Pieter Elbers van KLM op te volgen. Elbers vertrekt volgend jaar. Dat meldt De Telegraaf dinsdag.
Lees verder

Platformen geven toegang tot data met KlusCV
De Nederlandse digitale platformen lanceren vandaag KlusCV, een digitaal getuigschrift voor platformwerk. Hierdoor kunnen ruim 50.000 platformwerkers vanaf vandaag een bewijs van hun werkervaring downloaden.
Lees verder

De Bijenkorf en Packaly gaan dezelfde dag bezorgen per fiets
Bezorgplatform Packaly en De Bijenkorf gaan CO2-neutraal per fiets bezorgen naar klanten van het warenhuis. Het bedrijf gaat pakketjes bezorgen binnen een dag voor alle Bijenkorf filialen.
Lees verder

In 2021 bijna twee keer zo veel cyberaanvallen op Nederlandse bedrijven
2021 is een recordjaar is geweest op het gebied van cyberaanvallen. Onderzoek van Check Point Research (CPR) wijst uit dat het aantal cyberaanvallen op Nederlandse bedrijven het afgelopen jaar flink is toegenomen vergeleken met 2020. Over het gehele jaar 2021 zagen onderzoekers 97 procent meer aanvallen per week op bedrijfsnetwerken dan in 2020.
Lees verder

Freedom Internet stopt adverteren op Facebook en Instagram
Internetprovider Freedom heeft besloten om vanaf 2022 niet meer te adverteren op Facebook en Instagram. Het houdt wel zijn accounts aan om vrienden en volgers te informeren.
Lees verder