vrijdag 14 januari 2022

Nieuwe app voor contact meldkamer

EMERCE
Nieuwe app voor contact meldkamer
Mensen die niet goed kunnen horen en/of spreken, kunnen vanaf deze week via een app de meldkamer van de politie bereiken. Ook voor mensen die de Nederlandse of Engelse taal niet beheersen is de app geschikt.
Lees verder

Gebruik DigiD in de lift
Het gebruik van DigiD en de DigiD app is in 2021 flink gegroeid. Er is in totaal 545 miljoen keer ingelogd met DigiD (402 miljoen in 2020), in 50 procent van de gevallen werd dit gedaan met de DigiD app.
Lees verder

Winkels op afspraak open, maar muiterij dreigt
Als een dijk die op doorbreken staat, kondigen steeds meer winkels aan dat ze zaterdag gewoon weer opengaan. Onder andere in Limburg, Gelderland en Overijssel kunnen ondernemers zelfs rekenen op steun van hun burgemeester. De provincie Overijssel vindt dat het beleid naar de verkeerde kant aan het doorslaan is en dat heeft 'schrijnende gevolgen'.
Lees verder

Media.Monks koopt Amerikaans analyticsbedrijf
Het moederbedrijf van Media.Monks kondigt de overname aan van het Amerikaanse 4 Mile Analytics, een toevoeging aan het Noord-Amerikaanse portfolio rondom digitale data- en mediadiensten.
Lees verder

Dutch Interactive Awards open voor inschrijvingen
Op 2 juni worden in de Beurs van Berlage voor de twaalfde keer de prijzen uitgereikt voor Nederlands beste interactieve werk tijdens de Dutch Interactive Awards (#dia22). De deur staat nu open om te nomineren.
Lees verder

'Steeds meer geld kleine investeringen start-ups'
Niet enkel voor scale-ups komen bij investeringsronden steeds grotere sommen geld beschikbaar. Om in de seed en 'early stage' rondes dansen investeerders om start-ups met zakken geld.
Lees verder

River Cruise mag concurrent niet noemen in AdWords
River Cruise, een onderneming die sinds de zomer van 2019 onder de handelsnaam River Cruise Rotterdam havenrondvaarten aanbiedt, mag van de rechtbank Rotterdam in Google advertenties niet meer de naam van zijn concurrent Spido gebruiken.
Lees verder

PayPal onderzoekt eigen stablecoin
PayPal onderzoekt de mogelijkheid van de lancering van zijn eigen stablecoin, een cryptomunt die aan bestaande valuta wordt gekoppeld en een stabieler koersverloop vertoont.
Lees verder

Gebruik Google Analytics binnenkort mogelijk verboden
De Autoriteit Persoonsgegevens waarschuwt dat het gebruik van Google Analytics binnenkort mogelijk niet meer is toegestaan. De collega's in Oostenrijk […]
Lees verder