Doorgaan naar hoofdcontent

NFT marktplaats OpenSea gewaardeerd op 13,3 miljard dollar

EMERCE
NFT marktplaats OpenSea gewaardeerd op 13,3 miljard dollar
NFT veilingmarkt OpenSea heeft 300 miljoen dollar opgehaald onder leiding van investeerders Paradigm en Coatue tegen een enorme waardering van 13,3 miljard dollar.
Lees verder

Forse groei cryptowallet Phantom
Cryptowallet Phantom, onderdeel van het Solana ecosysteem, is fors gegroeid. De wallet startte april 2021 en had in juli al zo'n 40.000 actieve gebruikers. Eind december waren dat er 1,8 miljoen.
Lees verder

CES: Lenovo lanceert slimme producten voor in huis
Lenovo lijkt zich dit jaar vooral te willen richten op slimme producten voor in huis. Op CES in Las Vegas demonstreert Lenovo onder meer de Smart Clock Essential, Ambient Light Dock en de vernieuwde Smart Frame.
Lees verder

CES: genoeg innovaties op ingekorte beurs
CES topman Gary Shapiro moest bij de opening van de grote consumentenbeurs in Las Vegas toegeven dat CES 2022 'rommelig' zou verlopen. Maar dat hoorde nou eenmaal bij tech, zo suggereerde hij. Ondanks tientallen afhakers, waaronder niet de minste bedrijven, was er nog voldoende te zien op de beursvloer.
Lees verder

Spotify met nieuw reclameformat voor podcasts
Spotify voert een nieuw reclameformat in dat speciaal is ontwikkeld voor luisteraars van podcasts: een klikbare kaart die zeven dagen blijft plakken.
Lees verder

Chief Innovation & Technology Officer Christian Bornfeld weg bij ABN
Chief Innovation & Technology Officer (CI&TO) Christian Bornfeld heeft besloten ABN AMRO per 1 mei 2022 te verlaten. Bornfield heeft een functie buiten de bank aanvaard, dichterbij zijn gezin en familie in Denemarken. De zoektocht naar een nieuwe CI&TO is in gang gezet.
Lees verder

Sociale media-app Trump wordt volgende maand gelanceerd
De nieuwe media-onderneming van Donald Trump is van plan om zijn sociale media-app Truth Social op 21 februari te lanceren. Dat blijkt uit een melding in de App Store van Apple.
Lees verder

Infographic: Crowdfunding in Nederland eerste helft 2021
Crowdfunding groeit ondanks corona als nooit tevoren: in de eerste helft van 2021 is 358 miljoen euro met crowdfunding gefinancierd. Dat is een verdubbeling ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar, toen 178 miljoen euro werd opgehaald.
Lees verder

Hoe het Thrasio-model marktplaatshandel professionaliseert
Succesvolle marketplaceverkopers overnemen, professionaliseren, opschalen en dit blijven herhalen om een stal met goedlopende merken te bouwen. Het is een vliegwielmethode waarin miljarden worden gepompt en die vele nieuwe spelers aantrekt. Met het Amerikaanse Thrasio, dat slechts zo'n drie jaar oud is en sinds kort zijn pijlen op Europa richt, als voorbeeld. Welke gevolgen heeft dit voor e-commerce?
Lees verder