Doorgaan naar hoofdcontent

‘Nederlandse verkoop Samsung Galaxy Z vouwbare smartphones overtreft verwachtingen ruimschoots’

EMERCE
'Nederlandse verkoop Samsung Galaxy Z vouwbare smartphones overtreft verwachtingen ruimschoots'
In 2021 verkocht Samsung 5,6 keer meer opvouwbare smartphones in Nederland dan in 2020, zo meldt het Zuid-Koreaanse bedrijf.
Lees verder

GoStudent ontvangt investering van 300 miljoen euro
Het Europese platform voor bijles aan scholieren GoStudent ontvangt een investering van driehonderd miljoen euro. 's Werelds grootste durfinvesteerders stonden te trappelen om hun geld in Wenen te beleggen.
Lees verder

'Google wil activiteiten kwantumcomputer afstoten'
Google zou de spin-off van de experimentele divisie Sandbox voorbereiden. Daarmee zouden de activiteiten met kwantumcomputers in een apart, commercieel bedrijf komen.
Lees verder

KPN introduceert de ecosim
KPN introduceert in Nederland als eerste de ecosim voor alle klanten. De nieuwe simkaart, gemaakt van gerecyclede koelkasten, is straks de standaard voor alle nieuwe fysieke simkaarten.
Lees verder

Gebruikers flitsbezorgers gaat richting miljoen
Het aantal consumenten in Nederland dat wel eens een flitsbezorger inzet, is in 2021 gegroeid tot 700.000.
Lees verder

Salesforce verplicht gebruik van multifactorauthenticatie
Salesforce-klanten zijn vanaf 1 februari verplicht om multifactorauthenticatie (MFA) te gebruiken. Een van de meest effectieve manieren om ongeautoriseerde accounttoegang te voorkomen en je Salesforce-data te beschermen is door middel van multifactorauthenticatie, schrijft de CRM reus.
Lees verder

T-Mobile koopt exploitant voor taxireclame
T-Mobile Amerika koopt Octopus Interactive. Daarmee kan het zijn activiteiten rondom reclame-exploitatie uitbreiden richting digitale schermen in taxi's van bedrijven als Uber en Lyft.
Lees verder

Kwartaalomzet About You: 513 miljoen euro (+48%)
Online kledingwinkel About You won in het laatste kwartaal van 2021 miljoenen nieuwe klanten. Dat liep met 34 procent op tot 10,7 miljoen. Ze hielpen de shop in die traditioneel drukke periode een omzet realiseren van 512,5 miljoen euro.
Lees verder

Amerikaanse Congres wil hoorzitting over milieu-impact crypto's
Het Amerikaanse Congres bereidt een hoorzitting voor om de milieu-impact van het delven van cryptomunten te onderzoeken.
Lees verder