Doorgaan naar hoofdcontent

Nederlands e-commercebedrijf Hatch in Amerikaanse handen

EMERCE
Nederlands e-commercebedrijf Hatch in Amerikaanse handen
Het Amerikaanse PriceSpider neemt alle aandelen van Hatch over. Directeur Joris Kroese wordt verantwoordelijk voor de Europese markt. "We zijn de geconsolideerde marktleider."
Lees verder

Google: Advertentiesysteem FLoC overboord voor contextual advertising
Google gaat een nieuwe reclamesysteem uitproberen in Chrome met het oog op het uitfaseren van third party cookies. Het eerder bedachte alternatief FLoC struikelt op gebrek aan steun in de media- en reclamebranche.
Lees verder

Wederom ijzersterk kwartaal voor Microsoft
Microsoft sloot wederom een ijzersterk kwartaal af, zoals gebruikelijk vooral dankzij de cloud. De cijfers waren beter dan de markt […]
Lees verder

Oprichter DigiCash terug met 'kwantumbestendige berichtendienst'
De bekende cryptograaf David Chaum, in de jaren negentig betrokken bij het Nederlandse Digicash, heeft een nieuw product xx messenger gelanceerd, naar eigen zeggen de eerste 'kwantumbestendige berichtendienst' ter wereld.
Lees verder

Politie en OM vragen extra aandacht voor WhatsApp-fraude
Komende vrijdag moeten zes verdachten zich op een speciale themazitting verantwoorden voor de rechter voor WhatsApp-fraude.
Lees verder

Edwin Plag nieuwe managing director Loyals
Edwin Plag is met ingang van deze maand managing director bij bureau Loyals, wiens moederbedrijf bezig is een bureaugroep te […]
Lees verder

'Afscherming persoonsgegevens in Kadaster en Handelsregister nodig tegen doxing'
Om het publiceren van iemands persoonsgegevens (doxing) tegen te gaan, is het ook nodig dat de overheid zelf stopt met het zonder goede reden makkelijk toegankelijk maken van woonadressen via het Kadaster en het Handelsregister. Dat schrijft de Autoriteit Persoonsgegevens (AP) in haar advies over het wetsvoorstel dat doxing verbiedt.
Lees verder

Zes miljoen voor Nederlands cryptobedrijf Onramper
De Amsterdamse start-up Onramper, een fiat-to-crypto gateway-aggregator, haalt zes miljoen euro groeigeld op bij investeerders onder leiding van EQT Ventures met deelname van Backed VC en TRGC.
Lees verder

Amazon TV: het droombeeld van De Mol?
Dit is een stap verder. We zijn ondertussen allemaal bekend met Chromecast, Apple TV, Roku en varianten op dit soort 'digitale bruggen' die Netflix en YouTube in je huiskamer brengen.
Lees verder