Doorgaan naar hoofdcontent

Meer dan 1 miljoen mensen wereldwijd boden op één of meer bijzondere objecten op Catawiki

EMERCE
Meer dan 1 miljoen mensen wereldwijd boden op één of meer bijzondere objecten op Catawiki
Nog nooit is er zoveel geld uitgegeven aan online veilingen op Catawiki als in 2021. Wereldwijd brachten meer dan 1 miljoen mensen minstens één bod uit op het veilingplatform. Kopers gaven met een gemiddelde uitgave van meer dan 1000 euro, gezamenlijk ruim een half miljard euro uit aan bijzondere objecten.
Lees verder

Vanaf vandaag vrije modemkeuze in Nederland
Internetgebruikers kunnen vanaf vandaag een eigen modem gebruiken en zijn niet langer aangewezen op het modem van hun aanbieder. Het staat een ieder vrij om deze apparaten zelf te kopen en aan te sluiten op het thuisnetwerk.
Lees verder

EU-toezichthouders vragen WhatsApp om opheldering over gewijzigde voorwaarden
De Europese Commissie en het netwerk van Europese consumentenautoriteiten hebben een brief gestuurd naar WhatsApp, waarin zij het bedrijf vragen een toelichting te geven op de wijzigingen die het in 2021 heeft doorgevoerd in zijn gebruikersvoorwaarden en privacyvoorwaarden.
Lees verder

Vanaf volgende maand Android apps in Windows 11
Vanaf volgende maand kunnen Windows 11 gebruikers Android apps draaien op hun pc's of laptops. Het gaat nog wel om een preview, maar de optie is niet langer beperkt tot ontwikkelaars. Gebruikers in de VS kunnen nu al aan de slag.
Lees verder

Grote investering voor boodschappendienst Zapp
Flitsbezorger Zapp uit Londen ontvangt een investering van 200 miljoen dollar om zijn Europese activiteiten op te schalen.
Lees verder

TransIP verhoogt prijzen vanwege inflatie
Hostingbedrijf TransIP verhoogt de prijzen van zijn diensten per 1 maart. Inflatie zou de belangrijkste reden zijn. De prijzen voor hardware en energie zijn flink gestegen.
Lees verder

Coolblue opent nieuwe winkel in Groningen
Coolblue opent vandaag een nieuwe winkel in Groningen, aan het Sontplein. De vorige Groningse winkel en alle Coolblue'ers daar, verhuizen mee naar de nieuwe locatie die drie keer zo groot is. Op een oppervlakte van 2.000 m2 kunnen klanten er meer dan 1000 producten zelf uitproberen.
Lees verder

Europa maakt vaart met breedband uit de ruimte
De Europese Commisssie wil al in 2024 de eerste commerciële breedbanddiensten vanuit de ruimte zien aanbieden. Lokale bedrijven en overheden krijgen binnen enkele weken de richtlijnen voor de bouwplannen gepresenteerd.
Lees verder

Christel Heydemann wordt CEO Orange
Christel Heydemann wordt CEO van de Franse telecomgroep Orange per 4 april. Zij komt van Schneider Electric, waar zij de Europese activiteiten leidt.
Lees verder