Doorgaan naar hoofdcontent

Jaspar Roos naar Human Inference

EMERCE
Jaspar Roos naar Human Inference
Jaspar Roos, bekend als host van Emerce conferenties, is aangetreden als marketing lead bij Human Inference. In het verleden was hij werkzaam als ABN AMRO, RoyalHaskoningDHV en Plug and Play. Hij gaat zich richten op de marketing, innovatie & partnerships van de Arnhemse organisatie die onderdeel uitmaakt van The Data Agency.
Lees verder

Jan Baan nieuwe CEO van Omoda
Jan Baan is bij schoenenwinkel Omodo opschoven naar het hoofd van de directietafel. De operationeel directeur is per begin 2022 algemeen directeur.
Lees verder

Toch Nederlandse startups op gehavend CES
Het 'oranjefeest' op de Consumer Electronics Show (CES) in Las Vegas gaat ondanks allerlei beperkingen toch door. Maar de zeventig Nederlandse startups nemen geen deel aan toespraken, lezingen, borrels en seminars. Prins Constantijn, sinds juli 2016 Special Envoy voor TechLeap.nl, gaat dit jaar niet mee.
Lees verder

IT-topper bol.com naar Channel Engine
Het technisch e-commercebedrijf ChannelEngine stelt een zwaargewicht van bol.com aan om de technische groei van zijn platform te begeleiden.
Lees verder

CES: Midranger van Samsung
Samsung verwelkomt een nieuwe telg in de midrange Galaxy S21-familie, de S21 Fan Edition (FE) 5G. De Zuid Koreanen zijn vooral trots op het design. Het Contour-Cut frame integreert naadloos met de camerabehuizing en zorgt voor een premium look.
Lees verder

CES: NFT's nu ook te koop in Samsung tv's
In de jongste tv-toestellen van Samsung kunnen ook cryptoplaatjes oftewel NFT's worden bekeken en eventueel worden gekocht. Het Koreaanse bedrijf demonstreert komende dagen in Las Vegas het NFT Aggregation Platform in smart-tv's.
Lees verder

Talpa als accelerator voor podcasts
Talpa Network heeft uit vier ideeën voor podcasts uitgekozen uit zo'n tweehonderd inzendingen voor The Cast. Dat is een formule waarmee het mediabedrijf zich de rol van accelerator aanmeet om de nieuwelingen groot te maken.
Lees verder

Instagrammuseum Youseum haalt 3 miljoen euro op
'Instagrammuseum' Youseum heeft in een investeringsronde 3 miljoen euro opgehaald. De investering is afkomstig van angel investeerders en private equity. Het nieuwe kapitaal gaat Youseum gebruiken om sociale media musea te openen in Europa. De eerste internationale locaties zullen begin 2022 opengaan in Duitsland en Zweden.
Lees verder

Pathé Theatres neemt videodienst Pathé Thuis over
Pathé Theatres neemt videodienst Pathé Thuis over. Pathé Thuis is in 2011 opgericht vanuit Pathé Theatres en opereert sinds december 2014 zelfstandig. Pathé Theatres heeft altijd een minderheidsbelang behouden.
Lees verder