donderdag 27 januari 2022

In trio naar bio : webinar biologische sector in Wallonië en Luxemburg

In trio naar bio : webinar biologische sector in Wallonië en Luxemburg

Zoekt u interessante mogelijkheden voor uw biologische bedrijf op de Waalse en Luxemburgse markt? Of wilt u meer inzicht krijgen in wie daar uw belangrijkste gesprekspartners zijn (groothandel, retail), en wat de lokale consument wil? Meld u dan aan voor het webinar 'In trio naar bio' op 10 februari.

Lees verder

Online kennissessie waterstof: infrastructuur & marktordening en certificering

Bent u actief in de Nederlandse waterstofketen? En bent u benieuwd naar de marktconsultatie over de marktordening en marktontwikkeling van waterstof? Of de ontwikkelingen in de certificering van waterstof? Neem dan deel aan een online informatie- en kennisdeelsessie van het Nationaal Waterstof Programma en het H2 Platform.

De kennissessie staat in het teken van de onderwerpen 'infrastructuur en marktordening' en 'certificering'.

Programma

De volgende onderdelen en sprekers komen aan bod:

Lees verder

Webinar - Hoe circulaire festivals bijdragen aan klimaatdoelstellingen

Green Deal Circular Festivals (GDCF) organiseert donderdag 10 februari een online bijeenkomst met het thema 'Hoe circulaire festivals bijdragen aan klimaatdoelstellingen' (How Circular Festivals Can Contribute to Global Climate Goals). Hierin delen leden van de GDCF-werkgroep en experts, denkers en doeners van binnen en buiten de festivalwereld hun ideeën over het circulair maken van de festivalbranche. Ook uw ideeën zijn welkom in deze Engelstalige sessie. 

Lees verder

De SCE in 2022: hoe werkt het, wat is nieuw

Bent u een energiecoöperatie of Vereniging van Eigenaars (VvE)? En wilt u hernieuwbare (duurzame) elektriciteit uit zonne-energie, windenergie of waterkracht opwekken? In het webinar 'De SCE in 2022: hoe werkt het, wat is nieuw?' vertellen de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) en HIER opgewekt hoe de Subsidieregeling coöperatieve energieopwekking (SCE) werkt.

Op 1 maart 2022 om 09.00 uur opent de tweede ronde van de SCE. In het webinar lichten we onder meer de wijzigingen ten opzichte van de SCE in 2021 uit.

Lees verder

TSN Groen en gemeente Leiderdorp winnen EZK Energy Award 2021

Logistiek dienstverlener TSN Groen en de gemeente Leiderdorp winnen de EZK Energy Award 2021. TSN Groen is binnen haar branche koploper op het gebied van verduurzaming en maatschappelijke betrokkenheid.

Lees verder